ΚεντρικήΟμορφιά

Εσύ ξέρεις να χρησιμοποιείς σωστά το dry shampoo;

10/2/2022

To dry shampoo είναι το αγαπημένο μας beauty item διότι μας άλλαξε τη ζωή. Το κατάλληλο dry shampoo έχει τη μαγική ικανότητα να μας βγάζει κάθε φορά από τη δύσκολη θέση όταν προκύπτει ένα ξαφνικό, επαγγελματικό ραντεβού και θέλουμε να αποκτήσουμε άμεσα καλοχτενισμένα και λαμπερά μαλλιά, όταν τα μαλλιά μας δεν μας βοηθούν και επιμένουν να μας ενοχλούν με την ενοχλητική λιπαρότητα αλλά ακόμη και όταν θέλουμε να αποφύγουμε το καθημερινό λούσιμο. Όμως το χρησιμοποιούμε σωστά;

Τρόπος Χρήσης

Το πρώτο και βασικό βήμα πριν τη χρήση του ξηρού σαμπουάν είναι να το ανακινήσεις καλά, και μετά να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε τμήματα και να ψεκάσεις από μία μικρή απόσταση στη ρίζα.

Στη συνέχεια με τις άκρες των δαχτύλων σου πρέπει να κάνεις απαλό μασάζ ώστε να απορροφηθεί σωστά το προϊόν και να εξαφανιστεί η λιπαρότητα.

Εxtra tip: Για καλύτερο αποτέλεσμα ή αν δεν έχεις χρόνο το πρωί, εφάρμοσε το dry shampoo το βράδυ έτσι ώστε το προϊόν να απορροφηθεί καλύτερα και τα μαλλιά σου το πρωί θα είναι έτοιμα, καθαρά και γεμάτα όγκο.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Το καλύτερο φρούτο για να ρίξετε το σάκχαρο αίματος, σύμφωνα με διαιτολόγους

xristiana

4 αφεψήματα που αποτοξινώνουν το συκώτι ενώ κοιμάστε (video)

xristiana

Ναυτία στο ταξίδι: Που να καθίσετε και άλλες συμβουλές προστασίας από τον ΕΟΔΥ

xristiana