10/1/2022
Υλικά
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 3 πατάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 6 αβγά
- Αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι.
Βήμα 2
Τηγανίστε τις πατάτες με τα κρεμμύδια σε υψηλή θερμοκρασία για 10- 15 λεπτά.
Βήμα 3
Σουρώστε το λάδι και τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα μπολ.
Βήμα 4
Χτυπήστε τα αβγά και περιχύστε τα στα λαχανικά.
Βήμα 5
Ανακατέψτε και τοποθετήστε στην άκρη για 15- 20 λεπτά.
Βήμα 6
Τηγανίστε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό, χαμηλώστε τη φωτιά και συνεχίστε το μαγείρεμα για 2- 4 λεπτά.
Βήμα 7
Αναποδογυρίστε την ομελέτα και τηγανίστε για άλλα 3- 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Πηγή: https://www.newsbeast.gr