ΚεντρικήΚοινωνικά

Webinar: Μάθετε Τα Πάντα Για Την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

15/1/2022

Τι είναι η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, για την οποία τόσος λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια; Σε ποια ζευγάρια απευθύνεται; Είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση μια ασφαλής μέθοδος; Πώς πραγματοποιείται; Έχει ηλικιακούς περιορισμούς; Γιατί συνδέεται συχνά με δίδυμες/πολύδυμες κυήσεις; Απαιτεί απουσία από την εργασία για να ολοκληρωθεί; Τι είναι η κρυοσυντήρηση ωαρίων και πότε πρέπει να γίνεται; Τι είναι η εξωσωματική σε φυσικό κύκλο και ποια η διαφορά της από την κλασική εξωσωματική γονιμοποίηση;

Αυτές και πολλές ακόμα απορίες θα λύσουν η Κλινική Γένεσις και η σύγχρονη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia By Genesis στην ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση για τις θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που διοργανώνουν την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού των Σερρών σχετικά με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, την απάντηση της επιστήμης στην πρόκληση της υπογονιμότητας, που απασχολεί όλο και περισσότερα ζευγάρια τα τελευταία χρόνια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Θωμάς Σταυράκης MD MSc, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Ειδικός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Επιστημονικά Υπεύθυνος της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia by Genesis.

Στη διαδικτυακή εκδήλωση θα αναλυθούν, μεταξύ άλλων, θέματα, όπως η ήπια διέγερση, η εξωσωματική σε φυσικό κύκλο, η διατήρηση γονιμότητας με κρυοσυντήρηση ωαρίων, η εξωσωματική γονιμοποίηση μετά την ηλικία των 40 ετών, ενώ θα απαντηθούν και οι δικές σας ερωτήσεις γύρω από το ιδιαίτερα επίκαιρο αυτό θέμα.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας στην εκδήλωση και θα λάβετε -μέσω email- αναλυτικές οδηγίες για την παρακολούθησή της.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Gazprom: Εφοδιάζει την Ευρώπη με 37 εκατ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου

xristiana

Pouty lips: Η νέα viral τεχνική για σαρκώδη χείλη!

xristiana

Βραζιλία: Αρνητικό ρεκόρ 15ετίας για τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο

xristiana