ΚεντρικήΟμορφιά

We love nails! Οι καρδιές στο μανικιούρ δεν είναι μόνο για τον Φεβρουάριο

17/1/2022

Ζωγραφίζουμε καρδιές παντού, κυρίως ημέρες σαν αυτές που -αν και κρύες- ο ήλιος λάμπει τόσο υπέροχα. Φτιάξε καφέ και εμπνεύσου!

Το σχήμα της καρδιάς, είναι από τα πλέον εύκολα. Ξεκινάμε να το ζωγραφίζουμε από τη στιγμή που μπορούμε να πιάσουμε μολύβι στα χέρια μας, και είναι ένα από τα top 3 emoji στο πληκτρολόγιο του κινητού μας (μην το αρνηθείς). Λατρεύουμε τις καρδιές και τη σημασία τους. Σημαίνουν άλλωστε αγάπη.

Με αυτές τις σκέψεις ξυπνήσαμε σήμερα και αποφασίσαμε ότι θέλουμε μανικιούρ με καρδούλες παρ’ όλο που δεν είναι Φεβρουάριος. Ποιος είπε εξάλλου ότι, οι καρδιές στα νύχια είναι μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Κανείς! Είναι ένα σχέδιο που θέλουμε πάντα όλες, ακόμα και οι πιο κυνικές ανάμεσά μας.

Το πιο εύκολο nail art μοιάζει με μωσαϊκό και ονομάζεται #TerrazzoNailArt

Ψάξαμε λοιπόν στα μήκη και τα πλάτη του Instagram (στα προφίλ των αγαπημένων μας artists δηλαδή) για να βρούμε τα πιο όμορφα #HeartNailArt που μπορείς να αντιγράψεις και μόνη σου. Τι ανακαλύψαμε; Μικρά έργα τέχνης και τα συγκεντρώσαμε όλα στην gallery που ακολουθεί.

Πριν πας ωστόσο να την δεις, θα σου θυμίσουμε πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις μόνη σου μία καρδιά στα νύχια σου, όσο μακριά ή κοντά είναι. Πάτα play στο παρακάτω video και τα λέμε πιο κάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=cDjA0DwJWGQ&ab_channel=BeautyVisionIreland

Πανεύκολο, σωστά; Και μην ξεχνάς, αν δεν έχεις το ειδικό εργαλείο, μπορείς να κάνεις ακριβώς τις ίδιες κινήσεις και να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα, με ένα τσιμπιδάκι μαλλιών. Κάνε τώρα scroll, δες τα σούπερ μανικιούρ που ετοιμάσαμε για εσένα!

Accent nail art: Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ & οδηγίες για να την αντιγράψεις

@nailsbyzophie
@a_peaceful_journal_
@harrietwestmoreland
@betina_goldstein
@heygreatnails
@silkbeauty.uk
@_by_shelley
@createandcoat
@tellanails
@the_nailshed
Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Για Τον Νεανικό Διαβήτη Και Αιμοδοσία Στο Μαρούσι

xristiana

Γιατρέ, έχω πρόβλημα στην… πράξη

xristiana

Απροσδόκητοι τρόποι για να παραμείνετε ενυδατωμένες το καλοκαίρι

xristiana