ΚεντρικήΟμορφιά

Time for beauty news

18/1/2022

Αγαπημένες μου αναγνώστριες, εγώ η Χριστιάνα Μητσικούδη ως δημοσιογράφος του www.timeforgoodnews.gr, σας παρουσιάζω μάσκες my7days, που χρησιμοποιώ και μπήκαν στην καρδιά μου.

Τις 7DAYS GO VEGAN Gift set HEALTHY WEEK Combo

Αυτές οι υπέροχες ενυδατικές μάσκες, προσφέρουν στο πρόσωπό μου ενυδάτωση, λάμψη, τόνωση αντιγήρανση, είναι μία υπερτροφή για την επιδερμίδα μου. 
Είναι ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης, με 7 πιστοποιημένες μάσκες ομορφιάς προσώπου σε φύλλο, φυτικής προέλευσης, με 98% φυσικά συστατικά κατάλληλες για όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας μου μέσα στην εβδομάδα.

Στοχευμένη περιποίηση προσώπου με τα πιο super ευεργετικά συστατικά.

Το προϊόν αυτό είναι Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας περιέχει ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης προσώπου .

  • ΧΩΡΙΣ PARABEN
  • 98% ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 100% VEGAN & CRUELTY FREE
  • 100% ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ

Οδηγίες χρήσης:

1. Καθαρίστε το πρόσωπο σας.

2. Εφαρμόστε την μάσκα για 10′-15′.

3. Κάνετε μασάζ στο πρόσωπο μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν ή ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Αγαπημένες μου αναγνώστριες,  για εσάς που αγαπάτε να περιποιείστε την επιδερμίδα σας.

 Προτείνω να τις δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα, κάντε αυτή την επταήμερη θεραπεία, και θα δείτε την επιδερμίδα σας να ανανεώνεται, θα είναι πιο σφριγηλή λαμπερή και ενυδατωμένη. 

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την εταιρεία BEAUTYVELONAS που μου προσέφερε αυτά τα υπέροχα προϊόντα.

”Πίσω από το brand της 7DAYS βρίσκεται ένας νέος επιχειρηματίας με όραμα, που του αρέσει να ξεχωρίζει και να πρωτοπορεί.

Ο κ. Βελονάς Παναγιώτης, ιδιοκτήτης και CEO της εταιρείας Beauty Velonas, έφερε στην Ελλάδα το brand της 7DAYS ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, με κύριο μέλημα την πλήρη κάλυψη των αναγκών του αγοραστικού κοινού με ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα, σε τιμές προσιτές σε όλους και τις πιο ελκυστικές συσκευασίες που ακολουθούν τα trend της εποχής.”

Τα προϊόντα αυτά αγαπημένες μου αναγνώστριες τα λάτρεψα, μην ξεχνάτε η κάθε γυναίκα μπορεί φροντίζοντας τον εαυτό της μέσα και έξω να αναδείξει την λάμψη της.

Related posts

”Τι Μπορώ Να Γίνω Όταν Μεγαλώσω”- Κύκλος Βιωματικών Εργαστηρίων Επαγγελματικού Προσανατολισμού Από Το Δήμο Χανίων Σε Μαθητές

xristiana

Αποτοξίνωση συκωτιού σε 3 ημέρες με φυσικό τρόπο

xristiana

Τo Thessaloniki Street Food Festival 

xristiana