ΚεντρικήΟμορφιά

Hot red: Πώς θα φορέσουμε φέτος το κόκκινο στη γιορτή των ερωτευμένων;

28/1/2022

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που συνδέεται με πολλά συναισθήματα. Ο έρωτας είναι ένα από αυτά και κάθε χρόνο όταν πλησιάζει η γιορτή των ερωτευμένος, ο Άγιος Βαλεντίνος, ανυπομονούμε να επιλέξουμε ένα κόκκινο συνολάκι για να εντυπωσιάσουμε τον σύντροφό μας.

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά υπέροχα κόκκινα looks από γνωστές influencers και θα τα βρεις όλα παρακάτω.

Η Leonie Hanne ποζάρει με σετ που αποτελείται από φούστα και crop top και κερδίζει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια ολοκληρώνει το outfit με ασορτί κόκκινο καλσόν και platform heels σε κόκκινο τόνο.

Η Chiara Ferragni ποζάρει αγκαλιά με τις αδερφές της, στη φωτογράφιση που είχε γίνει ενώ ήταν έγκυος, και επιλέγει ένα κόκκινο μίνι φόρεμα που της πηγαίνει πολύ.

Η Danielle Bernstein προτιμάει ένα πιο χαλαρό look και συνδυάζει το τζιν της με ένα κατακόκκινο πουλοβεράκι.

Η Negin Mirsalehi κάνει μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση με μια μάξι κόκκινη τουαλέτα που δείχνει πολύ εντυπωσιακή.

To μίνι κόκκινο φόρεμα της Aimee Song είναι απλό, μίνιμαλ και άκρως εντυπωσιακό. Η ίδια το ταιριάζει με μαύρα platform heels και ροζ τσαντάκι και δείχνει υπέροχη.

Αν είσαι τύπος του πιο χαλαρού και casual ντυσίματος σου έχουμε το τέλειο look.Η Caroline Daur φοράει ένα πορτοκαλοκόκκινο φόρεμα και το συνδυάζει με sneakers.

Η Mary Lawless Lee είναι σούπερ σέξι με ένα μίνι στενό φόρεμα σε μια απόχρωση που είναι ανάμεσα στο κόκκινο και στο φούξια.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Συγκέντρωση Λογοτεχνικών Βιβλίων Στο Δημαρχείο Ιλίου, Το Σάββατο 26/2

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 24/11

xristiana