ΚεντρικήΟμορφιά

7 trends που θα ανανεώσουν στο 100% τα χειμερινά σου looks

11/1/2022

Οχειμώνας είναι συνήθως πιο δύσκολος στο styling γιατί η διάθεση είναι λίγο πεσμένη εξαιτίας του καιρού και συνήθως καταλήγουμε να φοράμε το ίδιο τζιν και ζεστό πουλόβερ ξανά και ξανά. Φέτος υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα κομμάτια που μπορείς να προσθέσεις στην ντουλάπα σου για να την αναβαθμίσεις. Πίστεψέ μας! Αν αλλάξεις σιγά σιγά τον τρόπο που ντύνεσαι, θα βελτιωθεί δραματικά και η ψυχολογία σου.

#1. Πες ναι! στα bold χρώματα

Μπορεί να έχεις συνηθίσει τις πιο σκούρες αποχρώσεις αλλά θέλω να σε παρακαλέσω να δώσεις μια ευκαιρία και στα πιο δυναμικά χρώματα. Τόλμησε ζωηρούς τόνους, όπως κόκκινο, πορτοκαλί, μοβ και φούξια και κάνε mix & match συνδυασμούς που θα απογειώσουν το στιλ σου.

#2. Τα shackets αναβαθμίζονται

Αγαπάμε τα shackets εδώ και αρκετές σεζόν πλέον αλλά φέτος τα βλέπουμε να εξελίσσονται και να αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα δερμάτινα, τα καρό, τα μάλλινα shackets γίνονται τάση που θέλουμε να δοκιμάσουμε.

#3. Τα δερμάτινα που θα λατρέψεις

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να ποντάραμε σε skinny (vegan) δερμάτινα παντελόνια και κολάν, αλλά φέτος θέλουμε την άνεσή μας και επιλέγουμε πιο άνετα δερμάτινα παντελόνια.

#4. Knee-high boots

Aυτές οι μπότες δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα! Φέτος μας αρέσουν τα πιο μίνιμαλ σχέδια σε μαύρο, καφέ και εκρού που θα φορέσουμε πιο εύκολα στην καθημερινότητά μας.

#5. Το skiwear απογειώνεται

Είτε κάνεις σκι είτε όχι αυτή η τάση αξίζει την προσοχή σου! Τα skiwear κομμάτια που δημιουργούνται με έμπνευση το συγκεκριμένο σπορ είναι υπέροχα και θα θέλεις να τα προσθέσεις στα χειμερινά σου looks.

#6. Πλεκτά φορέματα

Αν μπορούσαμε να γεμίσουμε την ντουλάπα μας μόνο με πλεκτά φορέματα θα το κάναμε γιατί είναι άνετα, στιλάτα, και ζεστά. Στα καταστήματα και σε online shops θα βρεις αμέτρητα σχέδια που θα ταιριάξουν τέλεια με το δικό σου προσωπικό στιλ.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

COP28: Αύξηση εις…τριπλούν για τις ΑΠΕ μέχρι το 2030

xristiana

Greece Race For The Cure® 2022: Οι Εγγραφές Άνοιξαν

xristiana

Κρυφή επιδημία: Ένας στους πέντε ενήλικες μπορεί να υποφέρει από επικίνδυνο ροχαλητό

xristiana