ΖώδιαΚεντρική

7/01: Μνήμες ξυπνούν απ’ το παρελθόν – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη μαζί με τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων συνδυαστικά με την Αφροδίτη ανάδρομη φέρνει μνήμες από το παρελθόν και σκέψεις οι οποίες έχουν μείνει πίσω για κάποιον λόγο. Καλό θα είναι να μην κάνετε κάποια κίνηση σχετικά εκτός αν έχετε μετρήσει με αντικειμενικότητα τα δεδομένα στο σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ευκαιρία να κάνετε πράγματα για εσάς δίνεται από τις πλανητικές δυναμικές και την Σελήνη μαζί με τον Ποσειδώνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, όνειρα και αναμνήσεις ξυπνούν σήμερα δίνοντας την ευκαιρία να ξεκουράσετε τις σκέψεις σας από τα τρέχοντα καθημερινά πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ενδέχεται ένα επαγγελματικό θέμα να σας απασχολήσει σήμερα και να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλό θα είναι να μην δώσετε πολύ σημασία σε θέματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας σήμερα ωστόσο είναι μία ημέρα κατά την οποία θα έχετε δημιουργικές εμπνεύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα επηρεάζοντας την εργασία ή/και μια καθημερινή σας δραστηριότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιό σας θα σας μεταφέρουν σε άλλους κόσμους με περισσότερες αποχρώσεις και πιο χαλαρούς ρυθμούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί σε προσωπικό επίπεδο η Αφροδίτη ανάδρομη με τον Πλούτωνα να έχουν φέρει μια αναστάτωση αλλά τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι επαφές με τους ανθρώπους μπορεί να φέρνουν προκλήσεις αυτή την περίοδο αλλά ειδικά σήμερα μπορείτε μέσα από δημιουργικά εγχειρήματα να νιώσετε χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής μπορεί να κινητοποιηθούν και δεν είναι σίγουρο πως θα βρείτε σήμερα δημιουργικές λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, το κύριο μοτίβο για εσάς το τελευταίο διάστημα είναι η ανάδρομη Αφροδίτη μαζί με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, αν σήμερα προκύψει ένα οικονομικό ζήτημα ή ένα θέμα αξιών καλύτερα να μην κάνετε κάποια δράση πριν την σκεφτείτε πάρα πολύ καλά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιό σας αναπτερώνει το ηθικό σας και σας ωθεί να κάνετε δημιουργικά πράγματα με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Related posts

Ολόκληρη η πόλη της Λάρισας, μια αγκαλιά, στο πλευρό του Make-A-Wish

xristiana

Ορθοπεταλιές για… καλό σκοπό στον Ποδηλατικό Γύρο Βριλησσίων

xristiana

Σκύρος: Πυρκαγιά στην περιοχή Μελά

xristiana