ΚεντρικήΠεριβάλλον

5th Eco Mobility Conference

17/1/2022

«Το μεγαλύτερο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση συνδιοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE) και την οικονομική ιστοσελίδα insider.gr, την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022.

Τα τελευταία χρόνια ζούμε μια επανάσταση στον τομέα των μεταφορών και οδηγούμαστε στη μετάβαση προς ένα νέο οικοσύστημα έξυπνης κινητικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ηλεκτροκίνηση αποτελεί κομβικό πυλώνα για τη λειτουργία ενός ολιστικού έξυπνου συστήματος μεταφορών, όχι μόνο για την επίτευξη περιβαλλοντικών και ενεργειακών στόχων, αλλά και αναπτυξιακών ευκαιριών, που θα δώσουν νέα ώθηση στη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου.

Μέσα από πρωτότυπους κύκλους συζήτησης με τη συμμετοχή εκπροσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής, του ιδιωτικού τομέα και του ακαδημαϊκού χώρου θα αναδειχθούν η μεγάλη δυναμική, οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες της νέας εποχής της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Αν και επιθυμία της ΗΑΕΕ και του insider.gr ήταν να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο με φυσική παρουσία όλων των ομιλητών, η έξαρση της πανδημίας που καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες, αναγκάζει τους διοργανωτές να προσαρμοστούν στα υγειονομικά δεδομένα.

Συνεπώς, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με διαδικτυακή παρουσία ομιλητών & συμμετεχόντων, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των συνέδρων.

Το Συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν δωρεάν.»

Πηγή: https://www.livemedia.gr

Related posts

Τι τύπο δέρματος έχω; Αναλυτικός οδηγός για να διαλέξεις τα σωστά προϊόντα!

xristiana

Δίνουμε το αίμα μας για τους συνανθρώπους μας

xristiana

Κορονοϊός: Ο θηλασμός από μητέρες που νοσούν δεν αποτελεί κίνδυνο για τα μωρά τους – Τι δείχνουν δύο νέες έρευνες

xristiana