ΚεντρικήΜαγειρική

Ψητές πατάτες με μπέικον που λιώνουν στο στόμα

16/1/2022

Υλικά για 6 άτομα:

12 πατάτες
12 φέτες μπέικον
λίγα κλωναράκια θυμάρι
ελαιόλαδο
βούτυρο

Εκτέλεση:

Καθαρίζετε τις πατάτες και τις βράζετε για 15′ σε αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζετε.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
Τυλίγετε κάθε πατάτα με 1 φέτα μπέικον και τις τοποθετείτε στο ταψί. Περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε λίγο βούτυρο κομμένο σε κομματάκια και το θυμάρι.
Προσθέτετε στο ταψί 1 ποτήρι νερό και ψήνετε για 45′.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Related posts

ΕΚΠΑ: Κατά 1,6 βαθμούς αυξήθηκε η θερμοκρασία την τελευταία δεκαετία σε σχέση με την περίοδο 1971-1980 (πίνακες + διαγράμματα)

xristiana

Πώς ο εγκέφαλός μας αποφασίζει ποιες μνήμες θα συγκρατήσει;

xristiana

Από ποιες μορφές καρκίνου προστατεύει η απώλεια βάρους

xristiana