ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια σήμερα: «Παρθένε, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δεύτερες ευκαιρίες»

♈️ΚΡΙΟΣ
Προλογίζονται στο εξής αναθεωρήσεις ή και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας σας (γάμος/κοινωνική θέση) τώρα που ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Αιγόκερω.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδείτε. Μην ανοιχτείτε σε νέα εγχειρήματα πριν ολοκληρώσετε τα παλιά.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα κληθείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες εμμονές σας, ενώ από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τα συναισθηματικά…

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής περνά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν πάλι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, ενώ οι νέες πιθανώς να έχουν πιο εφήμερο χαρακτήρα…

♌️ΛΕΩΝ
Ο ανάδρομος Ερμής από σήμερα περνά στον Αιγόκερω και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά και την εργασία. Δείξτε πειθαρχία!

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από σήμερα βρίσκεστε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και πιθανώς να έχετε επιστροφές από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης και δεύτερες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς.

♎️ΖΥΓΟΣ
Μια εξαιρετική περίοδος για να επιδιορθώσετε όσα στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν λειτουργούν, από σήμερα που ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Αιγόκερω!

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής περνά σε βοηθητική θέση, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεκινά μια περίοδος αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων στα οικονομικά, μιας και αυτός είναι ο τομέας που «πλήττεται» από τον ανάδρομο Ερμή.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθείτε να ξαναδείτε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρατε. Ο ανάδρομος Ερμής περνά ξανά στο ζώδιό σας.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι ώρα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς επίσης δεν θα πρέπει να δίνετε στο εξής λαβές για δυσμενή σχόλια. Προστατέψτε τα μυστικά σας!

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Συναντιέστε στο εξής μέχρι τις 4/2 με παλιούς φίλους, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα.

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Related posts

Ομάδα Διαχείρισης Άγχους Για Μαθητές Γ Λυκείου

xristiana

Hair Oiling: Το μυστικό των Ινδών γυναικών για λαμπερά μαλλιά

xristiana

Η Γιορτή Ψωμιού επιστρέφει στο Περιστέρι

xristiana