ΚεντρικήΚοινωνικά

Σεμινάρια Α’Βοηθειών Από Το ΕΚΑΒ

24/1/2022

Ο ΟΛΒ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ υλοποιεί και φέτος σεμινάρια Α΄Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ. Θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 και το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ορόφου του κτιρίου του ΟΛΒ.

Στα σεμινάρια θα συμμετέχουν, το προσωπικό της υπηρεσίας ασφάλειας, το προσωπικό φύλαξης του ΟΛΒ, καθώς και στελέχη του Λιμεναρχείου και θα διαρκέσουν από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Μέσα από την εκπαίδευση και την πρακτική, τα στελέχη θα ενημερωθούν για τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπιστεί έκτακτη ανάγκη.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΛΒ, διαθέτει δύο εξωτερικούς απινιδωτές, ένας τοποθετημένος στο ύψος του κεντρικού προβλήτα – στο παρκινγκ και ο δεύτερος στον εμπορικό λιμένα.

Πηγή: https://magnesianews.gr

Related posts

Στο Καστέλι «Ο καραγκιόζης γιατρός» από την Ομάδα εκτός των Τειχών

xristiana

1ο Συνέδριο Ασθενών: Ο Καρκίνος Του Μαστού Στην Ελλάδα Σήμερα

xristiana

Νιώθετε συνεχώς ότι κρυώνετε; Δείτε τι μπορεί να συμβαίνει

xristiana