ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να αφαιρέσετε μόνες σας το gel από τα νύχια με απλά βήματα

30/1/2022

Δείτε τον τρόπο

H πανδημία μας έκανε να εκπαιδευτούμε σε περισσότερα πράγματα όπως για παράδειγμα πως θα αφαιρέσουμε μόνες μας το gel από τα νύχια μας. Οι experts φυσικά γνωρίζουν καλύτερα αλλά τι γίνεται όταν τα nail salons είναι κλειστά και εσείς θέλετε να φροντίσετε τα νύχια σας;

To gel μανικιούρ έχει γίνει το αγαπημένο των γυναικών αλλά η αφαίρεση είναι κάτι που δυσκολεύονται να κάνουν μόνες τους. Εμείς σας έχουμε τα απλά βήματα που θα σας λύσουν το πρόβλημα.

Είστε έτοιμες;

  • Το πρώτο βήμα είναι να λιμάρετε την εξωτερική επιφάνεια του ημιμόνιμου μανικιούρ – αυτό θα κάνει πιο εύκολη την αφαίρεση. Το λεγόμενο buffing καλό θα είναι να το κάνετε με ήρεμες κινήσεις ώστε να μην καταπονήσετε τα νύχια σας.
  • Next step: βάλτε μεγάλη ποσότητα ασετόν σε ένα βαμβάκι και τοποθετήστε το στο νύχι σας, τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο ώστε να μουλιάσει. Αυτό το βήμα το επαναλαμβάνετε για όλα τα νύχια σας και το αφήνετε να δράσει για αρκετά λεπτά. (Ο χώρος που κάνετε την αφαίρεση χρειάζεται να ανανεώνεται ο αέρας).
  • Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και με ένα ειδικό εργαλείο που λέγεται cuticle stick αφαιρέστε σωστά το ημιμόνιμο. Αν κάποια σημεία δεν αφαιρούνται με αυτή τη διαδικασία τότε χρησιμοποιήστε τη λίμα.
  • Τέλος, τα νύχια σας πριν το επόμενο μανικιούρ χρειάζονται ενυδάτωση είτε με μια κρέμα χεριών είτε με κάποιο ειδικό έλαιο κάνοντας μασάζ με ελαφριές κινήσεις.

Πηγή: https://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΕΣΑμεΑ: Διεθνές Εργαστήριο Προσβάσιμου Τουρισμού Φύσης

xristiana

Αίθριος καιρός – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

xristiana

Θεσσαλονίκη: Δράσεις Αιμοδοσίας Και Συγκέντρωση Τροφίμων Από Τη ΧΑΝΘ

xristiana