ΚεντρικήΚοινωνικά

Πιστοποιημένο Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ Στο Μύλο Του Παππά

17/1/2022

Πιστοποιημένο σεμινάριο ΚΑΡΠΑ το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 το απόγευμα (16:00 – 21:00), θα υλοποιηθεί το πιστοποιημένο σεμινάριο ¨Βασική Υποστήριξη Ζωής με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (BLS/AED)¨ στο Μύλο του Παππά στη Λάρισα.

Η παραπάνω πιστοποίηση αναγνωρίζεται από τη ΓΓΑ, σύμφωνα με το αρθ. 36 του Ν.4809/19.06.2021 (ΦΕΚ 102Α΄).

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η προεγγραφή – κράτηση θέσης διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες. Τα απαραίτητα στοιχεία συμμετοχής είναι : Ονοματεπώνυμο με Ελληνικούς & Λατινικούς χαρακτήρες (όπως αναγράφονται στην ταυτότητα ή το διαβατήριο), email και τηλ. Επικοινωνίας.

Το σεμινάριο ¨Βασική Υποστήριξη Ζωής με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή¨ (BLS/AED, ERC), αφορά στην παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την εφαρμογή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) σε περιπτώσεις Καρδιακής Ανακοπής σε ενήλικες, σύμφωνα με τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες του ERC (Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης).

Απευθύνεται σε όλους τους Πολίτες, Φοιτητές, Μαθητές, Εκπαιδευτικούς, Αθλητικούς παράγοντες, Προπονητές, Υγειονομικούς, Μέλη εθελοντικών διασωστικών ομάδων, Σώματα ασφαλείας κτλ.

Το σεμινάριο έχει κόστος 25 ευρώ και συνολική διάρκεια 5 ωρών, είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το European Resuscitation Council (ERC) . Μετά τη λήξη του σεμιναρίου χορηγείται στους επιτυχόντες εκπαιδευόμενους Πιστοποίηση επάρκειας γνώσεων 3ετούς διάρκειας (διεθνούς αναγνώρισης) από το ERC.

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα τηρούνται όλα τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία και την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19, όπως αυτά προβλέπονται από τις αρμόδιες αρχές και φορείς της Πολιτείας. Επίσης είναι απαραίτητη η προσκόμιση – επίδειξη πρόσφατου ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ rapidtest, PCR ή πιστοποιητικό Εμβολιασμού – νόσησης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, διευκρίνιση ή δήλωση συμμετοχής – κράτηση θέσης, επικοινωνήστε μαζί μας στα 6948.890.799 & 6981.577.846, στο info@epizo.gr στο facebook.com/EpiZo.epimorfosizois.

Πηγή: https://www.larissanet.gr

Related posts

Τα συμπληρώματα γλυκοζαμίνης ίσως μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου από καρδιά εξίσου με την τακτική άσκηση

xristiana

Ξεκινάει Από Τον Δήμο Χανίων Η Χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ

xristiana

Δηλώστε Συμμετοχή Στα Σεμινάρια Α΄ Βοηθειών Του Δήμου Παύλου Μελά

xristiana