ΚεντρικήΟμορφιά

Νυφικά 2022: Οι τάσεις που θα ξεχωρίσουν στους φετινούς γάμους

16/1/2022

Έφτασε η μεγάλη στιγμή που περιμένατε και οι προετοιμασίες για τον γάμο των ονείρων σας ξεκινούν, ήρθε λοιπόν και η ώρα να βρείτε το ιδανικό φόρεμα που θα σας κάνει εκθαμβωτική την ημέρα αυτή. Ποιες είναι όμως οι τάσεις στα νυφικά για το 2022;

Οι διάσημοι σχεδιαστές παρουσίασαν μια σειρά από trends που θα ξεχωρίσουν αυτή τη χρονιά και θα κάνουν την εμφάνιση σας στο γάμο να κερδίσει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για νυφικά φορέματα ιδανικά για κάθε γούστο. Αυτό που μένει λοιπόν είναι να βρείτε αυτό που θα σας κολακεύει περισσότερο και θα ταιριάζει στο ύφος του γάμου που επιθυμείτε να κάνετε.

Ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες τάσεις των νυφικών που ξεχώρισαν για το 2022!

Νυφικά φορέματα ή σετ με κορσέ

Νυφικό φόρεμα με κορσέ και τούλινη φούστα - Demetrios
Νυφικό φόρεμα με κορσέ και τούλινη φούστα – Demetrios

Για μια εντυπωσιακή νύφη η επιλογή ενός φορέματος με κορσέ είναι ιδανική. Πρόκειται για ένα κλασικό στυλ νυφικού που τονίζει τη μέση και τη σιλουέτα κάνοντας το αποτέλεσμα εκθαμβωτικό.

Ένας κορσές μπορεί να αποτελεί μέρος ενός φορέματος, είτε ξεχωριστό κομμάτι που συνδυάζεται με φούστα ή παντελόνι. Και οι δυο προτάσεις είναι εξίσου όμορφες.

Από εκεί και πέρα, η φούστα με την οποία θα φορεθεί ο κορσές θα μπορούσε να είναι πολύ φουσκωτή, παραπέμποντας έτσι σε ένα πιο πριγκιπικό νυφικό, είτε ριχτή και αέρινη, όπως είναι σε κάποιο αρχαιοελληνικό.

Βολάν για ρομαντικό στυλ στο γάμο

Λευκό νυφικό με αποσπώμενη φούστα από βολάν - Demetrios
Λευκό νυφικό με αποσπώμενη φούστα από βολάν – Demetrios

Ένα διακοσμητικό στοιχείο που παραμένει στην κορυφή και για τα νυφικά του 2022 είναι τα βολάν. Προσθέτουν χάρη και ρομαντισμό στο φόρεμα και το απογειώνουν.

Τα βολάν δεν χρειάζεται απαραίτητα να καλύπτουν όλη την επιφάνεια του νυφικού, καθώς ακόμη και η προσθήκη μικρών λεπτομερειών μπορεί να χαρίσει κομψότητα και εντυπωσιακό στυλ στο φόρεμα ενός γάμου.

Φουσκωτά μανίκια και στα νυφικά του 2022

Στράπλες νυφικό με φουσκωτά μανίκια που βγαίνουν - Demetrios
Στράπλες νυφικό με φουσκωτά μανίκια που βγαίνουν – Demetrios

Τα ιδιαίτερα μανίκια με όγκο θα συνεχίσουν να φοριούνται και φέτος ακόμη και στα νυφικά. Φτιαγμένα από το ίδιο υλικό με το φόρεμα ή από κάποια διαφάνεια – δαντέλα, τα μανίκια αυτά μπορούν να κάνουν ένα νυφικό πολύ μοντέρνο και στυλάτο.

Αποπνέουν μια ρετρό διάθεση και προσθέτουν στο φόρεμα χάρη. Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που συνδυάζεται με οποιοδήποτε ντεκολτέ, αλλά μπορεί να αποτελέσει και πρόσθετο κομμάτι που μπαίνει και βγαίνει.

Cutouts για σαγηνευτικές νύφες

Στενό νυφικό με ψηλή λαιμόκοψη, ανοιχτή πλάτη και διαφάνεια στη μέση - Demetrios
Στενό νυφικό με ψηλή λαιμόκοψη, ανοιχτή πλάτη και διαφάνεια στη μέση – Demetrios

Κομψά, σαγηνευτικά και θηλυκά, τα νυφικά με ανοίγματα θα είναι τάση και το 2022.

Επομένως, ένα σέξι άνοιγμα στην πλάτη, το μπούστο ή τη μέση, μπορεί να κάνει και φέτος μια νύφη να μαγέψει τους καλεσμένους της.

Και μάλιστα το κόψιμο αυτό δεν χρειάζεται απαραίτητα να αφήνει το δέρμα εντελώς ακάλυπτο. Μπορεί κάλλιστα να διαθέτει κάποιου είδους διαφάνεια που να το καλύπτει και να το στολίζει ακόμη περισσότερο.

Φορέματα νύφης στολισμένα με ανάγλυφα ή χρωματιστά λουλούδια

Νυφικό με μανικάκι, λαιμόκοψη χαμόγελο και δαντέλα με λουλούδια - Arka Wedding
Νυφικό με μανικάκι, λαιμόκοψη χαμόγελο και δαντέλα με λουλούδια – Arka Wedding

Το φλοράλ print είναι ακόμη μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει ένα νυφικό ξεχωριστό. Είτε πρόκειται για το κλασσικό ανάγλυφο σχέδιο, κεντητό, δαντέλα ή φτιαγμένο από πέρλες, παγιέτες κλπ, το τελικό αποτέλεσμα πάντα είναι εκθαμβωτικό και πολύ ρομαντικό.

Το συγκεκριμένο σχέδιο μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε στυλ νυφικού, αν και πιο συνηθισμένο είναι στα πριγκιπικά. Δεν χρειάζεται να καλύπτει όλο το μήκος και το πλάτος του φορέματος, καθώς ακόμη και μικρές ανθισμένες πινελιές μπορούν να χαρίσουν μια υπέροχη εικόνα.

Τετράγωνο ντεκολτέ για εντυπωσιακή εμφάνιση

Τούλινο νυφικό με κεντητά λουλούδια και τετράγωνη λαιμόκοψη - Nicole
Τούλινο νυφικό με κεντητά λουλούδια και τετράγωνη λαιμόκοψη – Nicole

Η γραμμή του ντεκολτέ αποτελεί ένα σημείο του νυφικού που μπορεί από μόνο του να το απογειώσει. Η δυναμική επιστροφή λοιπόν του τετράγωνου σχήματος στο μπούστο από τα 90’s, έρχεται να πάρει τη θέση της καρδιάς στη λαιμόκοψη.

Πρόκειται για μια chic λεπτομέρεια που ακόμη κι αν συνδυαστεί με το πιο απλό σχέδιο νυφικού μπορεί να αποτελέσει το τέλειο αποτέλεσμα για έναν κομψό και στυλάτο γάμο.

Το συγκεκριμένο ντεκολτέ τονίζει με όμορφο τρόπο το γυναικείο μπούστο και τραβάει την προσοχή στο λαιμό, κάνοντας να φαίνεται πιο λεπτή η περιοχή κάτω από τους ώμους.

Ασύμμετρα νυφικά φορέματα

Minimal στράπλες αέρινο ασύμμετρο νυφικό με κεντημένο μπούστο - Demetrios
Minimal στράπλες αέρινο ασύμμετρο νυφικό με κεντημένο μπούστο – Demetrios

Πιο κοντά μπροστά και πιο μακριά πίσω, τα ασύμμετρα νυφικά επιστρέφουν ως τάση το 2022. Το ιδιαίτερο τους στυλ, τα κάνει πολύ ξεχωριστά και σαγηνευτικά.

Πρόκειται για ένα σχέδιο που κάθε τόσο ξαναβάζουν στην κορυφή οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας και το οποίο συνδυάζει το κοντό με το μακρύ φόρεμα και αποκαλύπτει με όμορφο τρόπο τα πόδια και τα νυφικά παπούτσια.

Νυφικά σετ για το 2022

Κεντημένο μπούστο με αέρινη φούστα - Yianna Couture
Κεντημένο μπούστο με αέρινη φούστα – Yianna Couture

Εκτός από τα ενιαία φορέματα ή τις νυφικές ολόσωμες φόρμες, υπάρχουν όμορφα σχέδια και με δυο κομμάτια.

Νυφικά λοιπόν που συνδυάζουν τη φούστα με ένα μπούστο ή έναν κορσέ μπορούν να αποτελέσουν μια εναλλακτική και όμορφη πρόταση για μια νύφη.

Στολισμένα με δαντέλα, λουλούδια, βολάν κλπ, αλλά και πιο μίνιμαλ, τα νυφικά σετ καλύπτουν όλα τα γούστα.

Halter και ψηλή λαιμόκοψη για κομψές νύφες

Halter νυφικό διακοσμημένο με στρας και πέρλες - Nicole
Halter νυφικό διακοσμημένο με στρας και πέρλες – Nicole

Μια ακόμη όμορφη τάση στα νυφικά φέτος είναι και αυτά με τον «κλειστό» λαιμό. Φορέματα λοιπόν που δένουν στο σβέρκο ή απλά έχουν ψηλή λαιμόκοψη θα αποτελέσουν μια ενδιαφέρουσα ιδέα για έναν chic ονειρεμένο γάμο.

Η λαιμόκοψη αυτή μπορεί να είναι απλή ή στολισμένη με πέρλες, πετράδια κλπ. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν πολλές επιλογές νυφικών με τέτοιο λαιμό.

Κοντά νυφικά φορέματα με ρετρό ή σαγηνευτικό στυλ

Κοντό σατέν νυφικό φόρεμα - Ξιφαρά
Κοντό σατέν νυφικό φόρεμα – Ξιφαρά

Μπορεί στο μυαλό μας να έρχεται ως πρώτη εικόνα ένα μακρύ νυφικό, ωστόσο υπάρχουν πολύ όμορφα κομμάτια και σε κοντά σχέδια.

Επομένως, αν ανήκετε στις γυναίκες που προτιμούν τα κοντά φορέματα, τότε δεν χρειάζεται να περιορίσετε τις επιλογές σας στα μάξι. Μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε ένα πιο κοντό και σαγηνευτικό φόρεμα σε εφαρμοστή, αέρινη ή Α γραμμή. Η επιλογή έχει να κάνει με το στυλ του γάμου που έχετε ονειρευτεί, αλλά και τον σωματότυπο σας.

Ολόσωμη φόρμα και κοστούμι για εναλλακτικές εμφανίσεις

Νυφικό με παντελόνι - Demetrios
Νυφικό με παντελόνι – Demetrios

Αν πάλι το φόρεμα δεν είναι κάτι που σας αντιπροσωπεύει ή απλά θέλετε να κάνετε μια πιο ιδιαίτερη και άνετη επιλογή νυφικού, μπορείτε να επενδύσετε σε μια ολόσωμη φόρμα ή ένα νυφικό κοστούμι.

Πρόκειται για μια τάση που τα τελευταία χρόνια έχει διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή και το αποτέλεσμα μιας τέτοιας επιλογής μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακό με ένα φόρεμα.

Νυφικά με χρώμα και το 2022

Μίνιμαλ φουσκωτό νυφικό με λεπτή τιράντα σε ροζ χρώμα - Antonopoulos
Μίνιμαλ φουσκωτό νυφικό με λεπτή τιράντα σε ροζ χρώμα – Antonopoulos

Αν και το λευκό και το ιβουάρ είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα στα νυφικά, υπάρχουν πολλές ακόμη αποχρώσεις που μπορούν να κάνουν την εμφάνιση μιας νύφης ξεχωριστή.

Παστέλ χρώματα, αλλά και πιο έντονοι ή σκούροι τόνοι μπορούν λοιπόν να αποτελέσουν μια εξίσου ενδιαφέρουσα ιδέα για έναν ονειρεμένο γάμο.

Το μόνο που μένει, είναι να ευχηθούμε η ώρα η καλή!

Μερικές ακόμη προτάσεις για να ολοκληρώσετε με τον ιδανικό τρόπο την εμφάνιση σας ως νύφη:

Πηγήhttps://www.beautetinkyriaki.gr

Πηγή φωτογραφιών:https://www.beautetinkyriaki.gr

Related posts

Ημερίδα Για Την «Παροχή Ποιοτικών Υπηρεσιών Υγείας Στο Φαρμακείο»

xristiana

Αλληλεγγύη Στους Ουκρανούς Πρόσφυγες Που Κατέφυγαν Στο Παλαιό Φάληρο Μέσα Από Τη Δίνη Του Πολέμου

xristiana

Gym Lips: Η τάση μακιγιάζ που κάνει θραύση στο TikTok

xristiana