ΚεντρικήΠεριβάλλον

Ελάφι ζήλεψε τον Τζόρνταν και κάνει άλμα που καθηλώνει τα social media

19/1/2022

Το βίντεο με το ζώο που αψηφά τη βαρύτητα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ένα ελάφι θα έκανε ακόμα και τον τεράστιο Μάικλ Τζόρνταν να νιώσει ντροπή αφού καταγράφηκε σε βίντεο να πραγματοποιεί ένα τρελό άλμα ενώ διέσχιζε έναν δρόμο στην Ινδία. Ένα συγκλονιστικό βίντεο του άθλου που αψηφούσε τη βαρύτητα είχε πάνω από 85.000 προβολές στο Twitter από το πρωί της Δευτέρας.

«Και το χρυσό μετάλλιο για το άλμα εις μήκος και εις ύψος πηγαίνει στο….» γράφει η λεζάντα του βίντεο με τις υψηλές πτήσεις του ζώου, το οποίο κοινοποιήθηκε την Παρασκευή στον λογαριασμό Twitter της περιβαλλοντικής ΜΚΟ WildLense Eco Foundation με έδρα την Ινδία.

https://twitter.com/WildLense_India/status/1482357180359938048?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1482357180359938048%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Ftechnology%2Fsocialmedia%2Farthro%2F8211373%2Felafi-zilepse-ton-tzorntan-kai-kanei-alma-pou-kathilonei-ta-social-media

Στο συναρπαστικό βίντεο αργής κίνησης, φαίνεται ένα ελάφι να βγαίνει από τις όχθες ενός ποταμού και να πηδά αβίαστα σχεδόν πάνω από όλο το πλάτος ενός χωματόδρομου. Κατά το απίστευτο άλμα το ζώο αιωρείται σε ύψος περίπου ενός μέσου ανθρώπου. Μπορεί και παραπάνω.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με το ελάφι που αψηφά την βαρύτητα να προσγειώνεται αρκετά μέσα στη θαμνώδη περιοχή παραπλεύρως του δρόμου.

Οι λάτρεις της άγριας ζωής στα social media εντυπωσιάστηκαν με το άλμα που θυμίζει «Matrix».

Ένας έγραψε: «Ναι, το χρυσό μετάλλιο πηγαίνει στο τολμηρό Ελάφι τι άλμα! Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή βίντεο: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Φωτιά στην Πεντέλη: Μήνυμα εκκένωσης στους κατοίκους του Ντράφι

xristiana

Τα 5 λαχανικά με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά

xristiana

Τροφές που θεωρείτε υγιεινές αλλά δεν είναι

xristiana