ΚεντρικήΚοινωνικά

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την εξωσωματική γονιμοποίηση

27/1/2022

Μετά από μια μη επιτυχημένη απόπειρα εξωσωματικής γονιμοποίησης το ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο με μια μεγάλη απογοήτευση, με μια ματαίωση των προσδοκιών του, αλλά και με μια σειρά ερωτημάτων για την επόμενη μέρα.

– Τι έφταιξε και η προσπάθεια απέτυχε;

– Θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι παραπάνω;

– Αξίζει να ξαναδοκιμάσουμε;

Αυτές οι απορίες και πολλές ακόμα θα απαντηθούν στη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Βελτιώνοντας τα ποσοστά επιτυχίας μετά από μια μη επιτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Μια αποτυχία δεν μπορεί να μας στερήσει την ελπίδα».

Τη συζήτηση διοργανώνουν στις 31 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 η Κλινική Γένεσις και η Fertilia by Genesis.

Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η Ιατρός Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Ειδικός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Επιστημονική Σύμβουλος της Fertilia by Genesis, Δήμητρα Κύρου, MD, PhD.

Η διαχείριση μιας μη επιτυχημένης εξωσωματικής, αλλά και η απόφαση για μια νέα προσπάθεια θα τεθούν επί τάπητος στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση, όπου θα δοθεί η ευκαιρία για απαντήσεις σε όποιους προβληματισμούς.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας εδώ και θα λάβετε -μέσω email- αναλυτικές οδηγίες για την παρακολούθησή της.

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις Δημοσιογράφοι Εκθέτουν 84 Φωτογραφίες Για Καλό Σκοπό

xristiana

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «Μύθοι και αλήθειες για τα ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ και τα ΕΜΒΟΛΙΑ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων

xristiana

Εκπαιδευτικό Υλικό για την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Aναπηρία

xristiana