ΚεντρικήΟμορφιά

Βίντεο: Δες πώς να κάνεις ένα φυσικό μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια, ιδανικό ακόμα και όταν φοράς μάσκα

5/1/2022

Μπορεί οι μάσκες να έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά, αυτό δε σημαίνει όμως ότι σταματάμε να χρησιμοποιούμε όλα τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς, αυτά που μας χαρίζουν έξτρα αυτοπεποίθηση και που τονίζουν τα δυνατά μας χαρακτηριστικά.

Πως όμως θα πετύχεις ένα πολύ ωραίο και φυσικό αποτέλεσμα, ιδανικό για κάθε μέρα, ακόμα και για κάτω από τη μάσκα, που μπορεί να σε συνοδεύσει ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο;

Τα βασικά σημεία είναι τα εξής, όπως φυσικά θα τα δεις και στο βίντεο παρακάτω από τον πιο διάσημο makeup artist που επιμελείται τα looks πολλών celebrities:

Η προετοιμασία της επιδερμίδας είναι το πιο σημαντικό βήμα για ένα τέλειο μακιγιάζ το οποίο θα έχει και έξτρα διάρκεια. Μην παραλείπεις ποτέ την ενυδατική σου κρέμα που θα κρατήσει την υγρασία επάνω στην επιφάνεια και θα βοηθήσει το foundation να βρει ένα πρόσφορο έδαφος.

Βέβαια, πολύ σημαντικό είναι να έχεις βρει και το ιδανικό foundation για σένα αυτό που θα δίνει φυσικό φινίρισμα στην επιδερμίδα και φυσικά θα είναι στην σωστή απόχρωση.

Χρησιμοποίησε τα πινέλα που διαθέτεις για να σβήσεις το μολύβι που μόλις εφάρμοσες σύριζα στις επάνω βλεφαρίδες προκειμένου το αποτέλεσμα να δείχνει πιο ατημέλητο αλλά και παράλληλα πολύ σαγηνευτικό.

Μην ξεχνάς ότι ακόμα κι αν φοράς τη μάσκα σου, το ρουζ είναι απαραίτητο γιατί σου χαρίζει αίσθηση υγείας, ακόμα και αν αυτό δεν βγαίνει προς τα έξω.

Περισσότερα tips και συμβουλές στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μηνιαίος έλεγχος από την Praksis, για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C

xristiana

Πώς η καρδιακή νόσος συνδέεται με την ανάπτυξη καρκίνου

xristiana

Έχετε κράμπες περιόδου αλλά όχι περίοδο; Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες

xristiana