ΚεντρικήΟμορφιά

Αποτοξίνωση επιδερμίδας σε μια μέρα: Τα βήματα

12/1/2022

Τα παρακάτω απλά βήματα θα καθαρίσουν, θα ανανεώσουν και θα χαρίσουν ζωντάνια και λάμψη στο πρόσωπό μας μέσα σε μια μέρα.

Η έλλειψη ύπνου, οι κακές διατροφικές συνήθειες, το κάπνισμα, το στρες, το σμήγμα, οι ρύποι και το μακιγιάζ. Ολα αυτά είναι   παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας μας. Γι’ αυτό η αποτοξίνωσή της είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στην περιποίηση. Τα παρακάτω απλά βήματα θα καθαρίσουν, θα ανανεώσουν και θα χαρίσουν ζωντάνια και λάμψη στο πρόσωπό μας μέσα σε μια μέρα.

#Βήμα 1

Όταν ξυπνήσουμε, πίνουμε τον χυμό από μισό λεμόνι και ένα ποτήρι χλιαρό νερό. Το λεμόνι είναι αντιβακτηριδιακό και πλούσιο σε αντιγηραντική βιταμίνη C. Επιπλέον, σε συνδυασμό με το νερό, καταπολεμά το πρήξιμο και ενεργοποιεί την εσωτερική διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού.

#Βήμα 2

Μετά τον απαραίτητο πρωϊνό καθαρισμό του προσώπου μας, κάνουμε απαλή απολέπιση με ένα σκραμπ. Αν το δέρμα μας είναι ξηρό ή ευαίσθητο, αντί για σκραμπ προτιμάμε μια μάσκα καθαρισμού με μαύρο άνθρακα ή άργιλο.

#Βήμα 3

Στη συνέχεια αφού ξεπλύνουμε καλά το πρόσωπο, βρέχουμε μια μικρή πετσέτα με ζεστό νερό, τη στίβουμε καλά και πιέζουμε με αυτήν το πρόσωπο και τον λαιμό μας. Η ζεστή πετσέτα πάνω στο πρόσωπο απομακρύνει τυχόν υπολείμματα της μάσκας ή του scrub, και διαστέλλει τους πόρους. Επαναλαμβάνουμε 2-3 φορές.

#Βήμα 4

Ψεκάζουμε το πρόσωπο με ένα σπρέι ιαματικού νερού και το σκουπίζουμε ταμποναριστά με ένα χαρτομάντιλο. Έτσι απομακρύνουμε τα άλατα και το χλώριο που περιέχει το νερό της βρύσης και ταυτόχρονα προσφέρουμε μέταλλα και ιχνοστοιχεία στο δέρμα.

#Βήμα 5

Απλώνουμε μία αμπούλα ή ορό λάμψης με βιταμίνη C. Η σύνθεση θα διεισδύσει σε βάθος στην επιδερμίδα μας αυξάνοντας τη λάμψη της.

#Βήμα 6

Το βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό μας, εφαρμόζουμε μια θρεπτική μάσκα νύχτας η οποία δεν ξεβγάζεται. Αποτέλεσμα: Το επόμενο πρωί, θα δούμε αισθητή διαφορά στο πρόσωπό μας. Οι λεπτές γραμμές θα έχουν «γεμίσει», το πρόσωπο φαίνεται αναζωογονημένο, πιο ξεκούραστο και λαμπερό.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Το «μωρό θαύμα» που γεννήθηκε πρόωρα με έναν όγκο διπλάσιο από το μέγεθός του

xristiana

Προσωπικός Γιατρός: Τα «πέναλτι» σε όσους δεν εγγραφούν – Πρόσθετο κόστος σε φάρμακα, εξετάσεις και νοσηλεία

xristiana

«Tο Κλειδί Της Ευτυχίας»: Εκδήλωση Για Την Πρόληψη Εξαρτήσεων

xristiana