ΚεντρικήΜαγειρική

Ψητές πατάτες με μπέικον που λιώνουν στο στόμα

16/1/2022

Υλικά για 6 άτομα:

12 πατάτες
12 φέτες μπέικον
λίγα κλωναράκια θυμάρι
ελαιόλαδο
βούτυρο

Εκτέλεση:

Καθαρίζετε τις πατάτες και τις βράζετε για 15′ σε αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζετε.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
Τυλίγετε κάθε πατάτα με 1 φέτα μπέικον και τις τοποθετείτε στο ταψί. Περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε λίγο βούτυρο κομμένο σε κομματάκια και το θυμάρι.
Προσθέτετε στο ταψί 1 ποτήρι νερό και ψήνετε για 45′.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Related posts

Vegan Life Festival Athens 

xristiana

Ηλεκτρονική ασπίδα για τον παγετό στις καλλιέργειες – Εφαρμογή του ΥΠΑΑΤ θα προειδοποιεί τον παραγωγό

xristiana

Πίεση: Οι πρωτεΐνες που μας γλιτώνουν κατά 66% από την υπέρταση

xristiana