ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια σήμερα: «Ταύρε, από σήμερα θα πρέπει να κρατάς χαμηλά τους τόνους»

♈️ΚΡΙΟΣ
Ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας προβληματίζει, ωστόσο η δυσμενής όψη Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να ματαιώσει κάποια σχέδιά σας.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Από σήμερα θα πρέπει να κρατάτε χαμηλά τους τόνους και να τακτοποιήσετε πρώτα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Φροντίστε να προετοιμάσετε σωστά τα βήματά σας καθώς η κάθε ατασθαλία θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Δράστε συνετά.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι στόχοι σας σήμερα, αλλά τις μέρες που έπονται, ίσως χρειαστούν πιο ευέλικτες λύσεις. Επίσης, εξετάστε με προσοχή τους στόχους σας.

♌️ΛΕΩΝ
Ο Άρης κάτω από την θολή επίδραση του Ποσειδώνα πιθανώς να φέρει εμπόδια ή δυσκολίες!

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει αυτές τις μέρες, ωστόσο αν φανείτε ευέλικτοι μπορείτε με το μυαλό σας να βρείτε λύσεις!.

♎️ΖΥΓΟΣ
Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήδη από σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα σας χρειαστούν. Μπορεί να πρέπει να τους καθοδηγήσετε ή να τους δώσετε λύσεις.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δύσκολη όψη Άρη-Ποσειδώνα που σας αγγίζει άμεσα, σήμερα μοιάζει να λειτουργεί… παραπλανητικά, μεγεθύνοντας ήδη πιεστικές καταστάσεις που προϋπάρχουν. Δείξτε σύνεση και υπομονή.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθείτε σήμερα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, μην αμελείτε όμως και την φροντίδα του οργανισμού σας!

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία της Σελήνης σε φιλική θέση για το ζώδιό σας δείχνει πως βρίσκετε δημιουργικές λύσεις στα όποια προβλήματα πιθανώς να σας απασχολήσουν.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο με δύσκολες όψεις πιθανώς να φέρει στο προσκήνιο όσα σας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό στο σπίτι. Μην είστε τόσο αυστηροί όμως με τους άλλους.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα δεν υπόσχεται την ηρεμία που έχετε ανάγκη. Δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα πράγματα.

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Related posts

Εύκολη συνταγή για πίτσα με σπανάκι και κοτόπουλο

xristiana

Σκρέκας: Κοινή πρόταση με Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Πολωνία για το πλαφόν στο φυσικό αέριο

xristiana

Η Ισλανδία σταματά τη φαλαινοθηρία από το 2024

xristiana