ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια σήμερα: «Καρκίνε, ένας κύκλος στα αισθηματικά σoυ κλείνει και ένας νέος αρχίζει»

♈️ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα προοικονομεί σημαντικές αλλαγές στην εργασία-καριέρα.
Ένα κεφάλαιο κλείνει, και ένας νέος κύκλος αρχίζει.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται σημαντικές αλλαγές, αφού καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, τελειώνουν και δίνουν την θέση τους σε νέες θετικότερες.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται αλλαγές μεγάλου βεληνεκούς σε οικονομικά τρίτων αλλά και στα βαθιά σας συναισθήματα, το αξιακό σας σύστημα και την επαφή σας με την ύλη.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα προλογίζει σημαντικές αλλαγές έρχονται στον τομέα των προσωπικών σας. Με αφετηρία την σημερινή μέρα, ένας κύκλος στα αισθηματικά σας κλείνει και ένας νέος αρχίζει.

♌️ΛΕΩΝ
Σήμερα η Νέα Σελήνη στον τομέα της εργασίας (υγεία) είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών που έρχονται σε αυτόν. Ένα κεφάλαιο κλείνει, ενώ ένα νέο ξεκινά.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα δείχνει πως μια κατάσταση ολοκληρώνεται οριστικά και περνά σε ένα επόμενο στάδιο.

♎️ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού είναι ένας δείκτης σημαντικών αλλαγών σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αφορούν αυτούς τους τομείς.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείτε τις ιδέες σας στο περιβάλλον σας, αλλά και η αλληλεπίδρασή σας με αυτό

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον τομέα των οικονομικών σας σήμερα η Νέα Σελήνη και είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών στο πορτοφόλι σας. Προσοχή στις ανατροπές!

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, έτσι καταστάσεις φθαρμένες που ίσως σας πόνεσαν κλείνουν τον κύκλο τους ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέες προοπτικές.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη δείχνει πως κάποια παρασκηνιακή δράση, είτε δική σας, είτε τρίτων τελειώνει επεισοδιακά, ενώ καταστάσεις που σας πόνεσαν, κλείνουν.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Στο φιλικό σας κύκλο, σε ομάδες στις οποίες συμμετέχετε ή συλλογικές δράσεις με τις οποίες ασχολείστε ενδέχεται να υπάρξουν πολύ σημαντικές αλλαγές, με την Νέα Σελήνη.

Πηγή: Instagram/Λίτσα Πατέρα

Related posts

Δελτίο καλών ειδήσεων

xristiana

Πρόσκληση Εκδήλωσης «Άνοια & Οικογένεια – Πως Συμπεριφερόμαστε Στους Ανθρώπους Με Άνοια» (ΑΚΤΙΟΣ)

xristiana

Το μυστικό για να βάφεσαι σε χρόνο μηδέν

xristiana