ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να φροντίσετε το δέρμα γύρω από τα μάτια

10/1/2022

Το δέρμα γύρω από τα μάτια σας είναι λεπτό και πολύ ευαίσθητο, με αποτέλεσμα να θέλει ιδιαίτερη περιποίηση.

Αν όμως, μάθετε να φροντίζετε σωστά την επιδερμίδα σας γύρω από τα μάτια, θα απαλλαγείτε από τις σακούλες, τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές, για να έχετε πάντα ένα λαμπερό βλέμμα.

Επανεξετάστε την αποτρίχωση

Εάν αποτριχώνετε τα φρύδια με κερί, μπορεί να βλάψετε το ανώτερο στρώμα του δέρματος γύρω από τα μάτια. Είναι είναι καλύτερα να βγάζετε τα φρύδια σας, με τον παραδοσιακό τρόπο, αντί να χρησιμοποιείτε κερί.

Χρησιμοποιήστε ένα ξεχωριστό προϊόν

Είναι γενικά αποδεκτό ό,τι το δέρμα γύρω από τα μάτια απαιτεί ξεχωριστή προσοχή. Για αυτό και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και για την περιοχή των ματιών σας. Ψάξτε άρα, για το ιδανικό προϊόν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας.

Φοράτε αντηλιακό

Μπορείτε να αποτρέψετε την πρόωρη γήρανση και βλάβη από τον ήλιο, χρησιμοποιώντας κρέμες ματιών, οι οποίες έχουν ένα ευρύ φάσμα προστασίας. Αυτό θα κάνει το δέρμα σας πιο λαμπερό και απαλό.

Μασάζ

Προσπαθήστε να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας σε τακτική βάση. Το μασάζ μπορεί να συμβάλει, ώστε να μειωθούν οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες και οι ρυτίδες από το συνοφρύωμα. Ενώ μπορεί, να σκεφτείτε ότι το μασάζ δεν είναι χρήσιμο, παρόλα αυτά μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα στην εμφάνιση του δέρματος σας.

Πηγή: https://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Time for beauty news

xristiana

Πύργος: 6ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

xristiana

Vrilissia Night Run 2022: Φιλανθρωπικός Αγώνας Υπό Τους Ήχους Των Onirama

xristiana