ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική Αιμοδοσία Την Κυριακή Στον Δ. Ωραιοκάστρου

20/1/2022

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Θεαγένειο». Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση, καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω του Covid-19.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022, από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068.

«Οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊου. Διοργανώνουμε νέα εθελοντική αιμοδοσία και καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου μας να συμμετάσχουν στη δράση. Κινητοποιούμαστε, αφιερώνουμε λίγο από το χρόνο μας και δίνουμε αίμα για να σώσουμε συνανθρώπους μας», τονίζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΑμεΑ: Ανοιχτή Πλατφόρμα Αιτήσεων Σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Για Κατοίκους Πελοποννήσου

xristiana

Πάτρα: Ραδιοφωνικό φεστιβάλ από το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών

xristiana

Ενας μήνας χωρίς αλκοόλ μετά τις… καταχρήσεις

xristiana