ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική Αιμοδοσία Στη ΔΕΘ – “Δώσε Αίμα. Κράτα Τον Κόσμο Ζωντανό”

16/1/2022

Φέτος το κεντρικό μήνυμα είναι «Δώσε αίμα. Κράτα τον κόσμο ζωντανό» («Give blood and keep the world beating»), μήνυμα που εστιάζει στην ενέργεια που φέρνουν οι νέοι στις κοινότητές που ζουν και επισημαίνει τον τρόπο με τον οποίο οι εθελοντές αιμοδότες κρατούν τον κόσμο ζωντανό και τις καρδιές να χτυπούν. Παράλληλα ενισχύει το παγκόσμιο κάλεσμα για την εξεύρεση περισσότερων ανθρώπων που θα δίνουν συστηματικά αίμα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υγείας συνολικά. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια ύψιστη πράξη αγάπης και αλτρουισμού, που σήμερα, στην κρίσιμη εποχή της πανδημίας του COVID-19, καθίσταται πιο αναγκαία από ποτέ.

Η πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία της χρονιάς, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών / Τομέας Μακεδονίας & Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 26/01/2022 (Ώρες: 09:00 – 14:00) στο Περίπτερο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, απέναντι από την Εμπορική Πύλη, με “οικοδεσπότες” τους Rotaract και τους Ροταριανούς Ομίλους Ρ.Ο.Θ. και Metropolitan Θεσσαλονίκης. Με την υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO, του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και του Τμήματος της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6944500197 – 6944307206 – 6944830658 και 6986533287.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τουρνουά Γυναικείου Βόλεϊ στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου στη μνήμη του Λάζαρου Κουτούβαλη

xristiana

Καρκίνος από τον ήλιο: Προστασία για εμάς και τα παιδιά στις διακοπές και σε υπαίθριες δραστηριότητες – Οι οδηγίες του IARC

xristiana

«Κανένας Μόνος Του»: Νέα Κοινωνική Δομή Από Τον Δήμο Ιλίου

xristiana