ΚεντρικήΚοινωνικά

Δωρεάν online τετραήμερη εκπαιδευτική δράση για εκπαιδευτικούς Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης

19/1/2022

H ετήσια εκπαιδευτική συνάντηση Education Evolutionτου Προγράμματος Tech Talent School for Educators διοργανώνεται για 2η χρονιά, αποκλειστικά διαδικτυακά, από τις  24 έως 27 Ιανουαρίου με τίτλο: Education Evolution: Reimagining Human Connections.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτός από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Προγράμματος Tech Talent School for Educators για το έτος 2021, μια σειρά από εκπαιδεύσεις και εργαστήρια, εμπνευσμένες ομιλίες και συζητήσεις, με επίκεντρο την τεχνολογία και τις νέες συνδέσεις μεταξύ δασκάλων, μαθητών, γονέων και ευρύτερων κοινοτήτων για τη δημιουργία καινοτόμων δικτύων μάθησης.

Δείτε το πρόγραμμα του Education Evolution: Reimagining Human Connections στην ιστοσελίδα της δράσης και επιλέξτε ποιές ημέρες επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε κατά την εγγραφή σας (η πρώτη ημέρα παρακολούθησης είναι υποχρεωτική).

Το Tech Talent School for Educators αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση της εξέλιξης των εκπαιδευτικών, όχι μόνο σε σχέση με τη δράση τους μέσα στην τάξη, αλλά και ως επαγγελματίες. Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα εστιάζει και στην ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας των εκπαιδευτικών, καθώς ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου για την εμφάνιση του συνδρόμου της επαγγελματικής εξουθένωσης.  Έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις εμπειρίες διδασκαλίας και μάθησης μέσω των εργαλείων που παρέχονται από τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας και απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και φοιτητές της παιδαγωγικής επιστήμης.  Το πρόγραμμα αφορά στην εκμάθηση σύγχρονων, καινοτόμων και εύχρηστων εργαλείων για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού, ώστε τα μαθήματα στην τάξη να είναι πιο αποτελεσματικά και ενδιαφέροντα για τους μαθητές.  Από το 2019 και μέχρι αυτή την στιγμή το πρόγραμμα έχει εκπαιδεύσει πάνω από 5.000 εκπαιδευτικούς σε ψηφιακά εργαλεία και ΤΠΕ. 

Το Education Evolution: Reimagining Human Connections πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της Microsoft και η συμμετοχή για το κοινό είναι δωρεάν

* Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Education Evolution: Reimagining Human Connections μόνο με online παρουσία, μέσω του Microsoft Teams.

* Δίνεται η δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης παρακολούθησης μετά το τέλος του Education Evolution: Reimagining Human Connections και εφόσον έχετε παρακολουθήσει την 1η μέρα, καθώς και τουλάχιστον μια από τις 3 επόμενες ημέρες που ακολουθούν. Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να εκτυπώσετε τη βεβαίωση παρακολούθησής σας στο MyTickets (Επιλέγοντας “Ενέργειες” δίπλα σε κάθε δελτίο εισόδου σας). Η βεβαίωση θα είναι διαθέσιμη εκεί για διάστημα δύο (2) εβδομάδων. 

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Δεν έχουν καλαμπόκι; Ας φάνε παγωτό: Πώς αντιδρούν οι Ινδοί στην αγροτική κρίση

xristiana

Μεγάλος ποδηλατικός γύρος στα ίχνη του Αδριάνειου Υδραγωγείου

xristiana

Δήμος Λήμνου: Οι “Οργανούληδες” Πάνε Στα Δημοτικά Σχολεία!

xristiana