ΚεντρικήΚοινωνικά

Αγώνας μπάσκετ αλληλεγγύης μεταξύ συλλόγων γονέων και κηδεμόνων

28/2/2026

1ο Φιλικό Αγώνα Μπάσκετ Αλληλεγγύης διοργανώνεται την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026 18:30,  στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιώργος Πρίντεζης»

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον αντίστοιχο σύλλογο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης με σκοπό τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας. Τα τρόφιμα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου για τη στήριξη άστεγων και άνεργων πολιτών της περιοχής.

Related posts

Περιοχές Natura 2000: H αξιοποίησή τους μπορεί να συνεισφέρει 2 δισ. ευρώ τον χρόνο

xristiana

“Εαρινά 2023” στους Ταγαράδες – Η γιορτή Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, από το Κέντρο Πολιτισμού Ταγαράδων

xristiana

Την Κυριακή (28/5) Στη Λιβαδειά Ο Δεύτερος Αγώνας Δρόμου “Όλοι Μαζί-Όλοι Ίσοι”

xristiana