ΚεντρικήΚοινωνικά

ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ & ΕΦΗΒΙΚΗ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

25/2/2026

Το 2ο Σεμινάριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς με θέμα “Θέτοντας όρια στην παιδική και εφηβική παντοδυναμία” πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, ώρα 18:30 στον Δημοτικό Πολυχώρο “Γαλαξίας” .
Τα σεμινάρια από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων ΗΛΙΟΣ, σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Στόχο έχουν την ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου, την υποστήριξη της επικοινωνίας στην οικογένεια και την πρόληψη εξαρτητικών και άλλων παθολογικών συμπεριφορών στα παιδιά και τους εφήβους.
Εισηγητής: Κωνσταντίνου Ευάγγελος, Κοινωνικός Ψυχολόγος (MSc), Ψυχαναλυτικός Ψυχοθεραπευτής, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων ΗΛΙΟΣ.
Είσοδος ελεύθερη.

Related posts

Οι εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στο δήμο Θέρμης

xristiana

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, βροχές-καταιγίδες κατά τόπους

xristiana

Estée Lauder | Tο συλλεκτικό ροζ βραχιόλι που γίνεται αρωγός στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

xristiana