ΚεντρικήΚοινωνικά

Συναυλία για τον Μίμη Πλέσσα

4/12/2025

Τα παιδιά των σχολείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδάνε τις μεγάλες επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα.

Το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου τιμά τον αξέχαστο συνθέτη σε μια συναυλία με την συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της πόλης.

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) φυσικά με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους.

Συγκεκριμένα, συμμετέχουν τα Δημοτικά Σχολεία 1ο, 4ο, 12ο, 13ο, 14ο, το 1ο Γυμνάσιο, η Ελληνογαλλική Σχολή Saint Joseph και τα Εκπαιδευτήρια Μάνεση. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει η εκπαιδευτικός Έφη Κακαλέτρη.

Την συναυλία θα παρακολουθήσει μαζί με το κοινό η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ.

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση των τμημάτων Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Related posts

Street Festival στα Χανιά: Ένα μεγάλο πάρτι για το κλείσιμο

xristiana

Ποια… πράσινη μετάβαση; Υπερκέρδη $27 δισ. για τους πετρελαϊκούς κολοσσούς σε ένα τρίμηνο

xristiana

Τέλος στις bad hair days – Έτσι θα δείχνουν πάντα υπέροχα τα μαλλιά σας

xristiana