ΚεντρικήΠεριβάλλον

Κακοκαιρία: «Έβρεξε» προβλήματα σε Πελοπόννησο και δυτ. Ελλάδα – Δρόμοι-ποτάμια σε Αρκαδία και Μεσσηνία, άνοιξαν οι ουρανοί στην Πρέβεζα

10/11/2025

Σωρεία προβλημάτων σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Στην Πρέβεζα «άνοιξαν οι ουρανοί» από αργά χθες το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε πολλούς δρόμους σε ποτάμια, ενώ η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια στην πόλη της Πρέβεζας.

Επίσης, λόγω των ισχυρών ανέμων έπεσαν δένδρα στους δρόμους και η Πυροσβεστική κλήθηκε για κοπές δένδρων και αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Από την έντονη κεραυνική δραστηριότητα προκλήθηκαν ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές ρεύματος. Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται από χθες τη νύχτα προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι βλάβες.

Ανάλογα προβλήματα καταγράφηκαν και στη Φιλιππιάδα, ενώ στη δίνη της κακοκαιρίας βρέθηκαν και η Αιτωλοακαρνανία και η Αρκαδία.

Related posts

Άνοιξαν οι υποψηφιότητες για το Βραβείο Προσβάσιμης Πόλης 2026

xristiana

Άμεσες και μακροπρόθεσμες λύσεις για τα πρησμένα πόδια

xristiana

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Eγγραφές για το Τουρνουά Αναψυχής Beach Volley Mixed 2×2 «Παύλος Τσουρέκας»

xristiana