ΚεντρικήΚοινωνικά

Η ΕΟΚ μαζί με το Υπουργείο Υγείας και την UNICEF διοργανώνουν εκδηλώσεις σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη για το πρόγραμμα Healthy Hoops 4ALL

26/9/2025

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), στο πλαίσιο του προγράμματος Healthy Hoops 4ALL (HH4ALL), ξεκινάει μια σειρά αθλητικών-εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, με την αυλαία να ανοίγει το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2025 στη Λάρισα, ενώ την επόμενη ημέρα, Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025, η σκυτάλη περνά στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας ένα διήμερο γεμάτο δράση και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα HH4ALL εντάσσεται στην Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας, που υλοποιείται από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τη UNICEF, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για τις δύο πρώτες εκδηλώσεις:

1ο Event: Σάββατο 27/09/2025 | Λάρισα | 10:00 – 16:00

  • Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης
  • Διεύθυνση: Δημ. Γληνού, Νεάπολη 567 28
  • Συντονιστής: Γιώργος Καλαϊτζής

2ο Event: Κυριακή 28/09/2025 | Θεσσαλονίκη | 10:00 – 16:00

Related posts

«30 τραγούδια του Μάνου» μουσική εκδήλωση-αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

xristiana

Δύο μουσικές παραστάσεις έρχονται στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό

xristiana

Συμβουλές από τη makeup artist της Margot Robbie για τέλειο φθινοπωρινό μακιγιάζ

xristiana