ΚεντρικήΠεριβάλλον

Φωτιά κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή Πλατύ-Κατερίνη – Διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία

16/7/2025

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής που συνδέει τις περιοχές Πλατύ και Κατερίνη.

Λόγω της φωτιάς, διεκόπη η κυκλοφορία στο τμήμα Πλατύ-Κατερίνη από τις 12:54 έως τις 13:58.

Αναμένεται σταδιακή αποκατάσταση των δρομολογίων

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, η αμαξοστοιχία 1597 (Θεσσαλονίκη-Λάρισα) με 55 επιβάτες, παρέμεινε προσωρινά στον ΣΣ Πλατέως και η αμαξοστοιχία 1596 (Λάρισα-Θεσσαλονίκη) με 28 επιβάτες στον ΣΣ Κατερίνης.

Μετά την αποκατάσταση της κυκλοφορίας οι παραπάνω αμαξοστοιχίες προωθήθηκαν στον τελικό τους προορισμό με καθυστέρηση, ενώ αναμένεται σταδιακή ομαλοποίηση και των υπολοίπων δρομολογίων, που επηρεάστηκαν από τη διακοπή της κυκλοφορίας.

«Η Hellenic Train και το προσωπικό της παρέμειναν στο πλευρό των επιβατών, προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια και φροντίζοντας να περιοριστεί όσο το δυνατόν η ταλαιπωρία τους» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Related posts

Στις 15 Μαΐου Θα Διεξαχθεί Φέτος Η «Ειρηνοδρομία 2022»

xristiana

16ο Thermaikos Youth Folk Festival

xristiana

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας Στο Μετρό Συντάγματος

xristiana