News ΑΜΕΑΚεντρική

«Συναυλία Αφιερωμένη στις Μεγάλες Γυναικείες Φωνές»

9/6/2025

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης,  στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ, θα πραγματοποιήσει Συναυλία «Αφιερωμένη στις Μεγάλες Γυναικείες Φωνές» ,την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025 και ώρα 21:00, στο Πλακόστρωτο – Λιμάνι Βάρκιζας, στη Βάρκιζα.

Οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου – από το χτες στο σήμερα! Ένα μοναδικό αφιέρωμα στις μεγαλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες που έντυσαν με τις φωνές τους τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων 40 χρόνων.

Τραγούδια αγάπης, έρωτα, απογοήτευσης, ξενιτιάς, πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου Με τις μοναδικές ερμηνείες των: Τίνα Τράκου, Γιάννα Ζιάννη και Βίκυ Μαρρά, με ζωντανή ορχήστρα πέντε κορυφαίων μουσικών, που αποδεικνύουν πως τα τραγούδια χρειάζονται φωνή για να ταξιδέψουν στον χρόνο. Φωνές που μας καθόρισαν!

Συμμετέχει η ΑμεΑ καλλιτέχνης, Νανά Τζαβάρα, προωθώντας την ισότητα και την αποδοχή της διαφορετικότητας μέσα από την τέχνη.

Related posts

Ζώδια και πασχαλινό τραπέζι – Ποια θα τσακωθούν, ποια θα περάσουν καλά και ποια θα φάνε χωρίς αύριο

xristiana

Αύξηση κρουσμάτων και εισαγωγών λόγω κορονοϊού – Ποια παραλλαγή επικρατεί, τι γίνεται με την Eris

xristiana

Δράση Κατά Των Ναρκωτικών «Ας Κάνουμε Την Υγιή Επιλογή Την Πιο Εύκολη Επιλογή»

xristiana