ΚεντρικήΚοινωνικά

Ομιλία της ψυχοθεραπεύτριας – συγγραφέα Νέλης Βυζαντιάδου με τίτλο «Ένας τελειομανής άνθρωπος

16\3\2025

Πώς ορίζεται η τελειομανία; Τι οδηγεί στην επιδίωξη της τελειότητας; Ποιες οι επιπτώσεις της τελειομανίας στη ζωή μας; Με ποιες άλλες καταστάσεις συνδέεται η τελειομανία; Αυτά και πολλά άλλα θα αναπτυχθούν στην ομιλία με τίτλο «Ένας τελειομανής άνθρωπος» που διοργανώνει η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης. Ομιλήτρια είναι η πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων – σύμβουλος ζεύγους – εκπαιδεύτρια – συντονίστρια Σχολών Γονέων και συγγραφέας, Νέλη Βυζαντιάδου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Related posts

Προειδοποίηση από επιστήμονες: Το 2026 αναμένεται να καταγράψει ιστορικά υψηλές θερμοκρασίες

xristiana

Έρχονται Τα «Πράσινα ΤΑΞΙ»: Σκρέκας: «22.500 Ευρώ Για Την Αντικατάσταση 2.000 Παλαιών Ταξί Με Ηλεκτρικά» – Οι Ωφελούμενοι – Αιτήσεις Από 9/1

xristiana

Γεμιστά μανιτάρια στον φούρνο

xristiana