News ΑΜΕΑΚεντρική

Δωρεά του «TSIOROS TRAVEL» στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

8/11/2024

ΑΣΤΡΟΣ. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρία «ΤΣΙΩΡΟΣ Κ. ΤΣΙΩΡΟΣ Γ. ΠΑΡΑΒΑΝΤΗΣ Δ. Ο.Ε.» “TSIOROS TRAVEL” η οποία πραγματοποίησε εκδρομή τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για τις ανάγκες λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΑμεΑ) του Δήμου.

Το ποσό των 820,00€ θα διατεθεί για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων και προγραμμάτων του ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά το ταξιδιωτικό γραφείο Tsioros Travel για την ευγενική αυτή χορηγία. Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε κινήσεις σαν και αυτή αποδεικνύουν τη δύναμη της κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινής προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον».

Πηγή: https://otavoice.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πολυήμερο Πρόγραμμα Διαβίωσης Στην Κοζάνη Από Τον Επιστημονικό Σύνδεσμο ΝΙΚΗ Σωματείο Γονέων Ατόμων Με Αναπηρίες

xristiana

Διερχόμενοι βρήκαν τραυματισμένο μωρό αλεπουδάκι στη Χαλκιδική – Μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη (φώτο)

xristiana

Ξανθιά αγοράζει ροζ ταινία

xristiana