ΚεντρικήΚοινωνικά

1ο τουρνουά βόλεϊ “Δημήτρης Τζανετής” στη Νέα Ερυθραία

26/9/2024

Το 1ο τουρνουά βόλεϊ “Δημήτρης Τζανετής”, προς τιμήν του τέως προέδρου και ενεργού μέλους του ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊτζής» της Νέας Ερυθραίας.

Το διήμερο των εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει πλούσια αγωνιστική δράση με τη συμμετοχή “δυνατών” ονομάτων της VolleyLeague, όπως ο Παναθηναικός, η Θέτις Βούλας και η ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

19:30: ΠΑΟ – Θέτις Βούλας

21.30: Αμαζόνες – ΑΕΚ

Οι νικητές των αγώνων της Παρασκευής θα αγωνιστούν το Σάββατο στις 20:30 στο μεγάλο τελικό, ενώ στις 18:30 θα γίνει η αναμέτρηση για την τρίτη και τέταρτη θέση.

Στη συνέχεια του τελικού, θα πραγματοποιηθούν απονομές στους συμμετέχοντες συλλόγους

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

«Καμπανάκι» για το κλίμα: Συνέπειες «χωρίς επιστροφή», αν αυξηθεί πάνω από 1,5° C η θερμοκρασία της γης

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Ημερίδα «Σεξουαλική – Αναπαραγωγική Υγεία Σε Παιδιά – Άτομα Με Αναπηρία»

xristiana

Νέα ιστορική διάλεξη στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας Χαλανδρίου

xristiana