ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Δήμος Ασπροπύργου βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές!

23\9/2024

​Τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες αθλήτριες του Δήμου Ασπρόπυργου, οι οποίοι διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2023 -24, θα τιμήσει σε ειδική εκδήλωση ο Δήμος μέσω της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Άθλησης και Φροντίδας Νεολαίας & Τρίτης Ηλικίας.

Η Εκδήλωση Βράβευσης Διακριθέντων Αθλητών, η οποία έρχεται να προστεθεί στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Πόλης (αίθουσα «Δημήτριος Καλλιέρης»).

“Ο Δήμος Ασπροπύργου στηρίζει έμπρακτα και σταθερά τον Αθλητισμό και τιμά τους ανθρώπους του. Στο πρόσωπο των παιδιών που μας έκαναν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους κι έγιναν οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης μας, τιμούμε και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετέχουν σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα και απαρτίζουν την μεγάλη αθλητική οικογένεια του Δήμου μας”, σχολιάζει σχετικά η δημοτική αρχή.

Πηγή https://www.xtypos.gr

Related posts

Δράσεις Υποβρύχιων Καθαρισμών

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία στο αίθριο της Λότζια και στην πλατεία Ελευθερίας

xristiana

6ος Λαϊκός Δρόμος «Παναγιώτης Αφαλής»: «Τρέχουν»

xristiana