ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου τιμά τον Μίμη Πλέσσα

20\9/2024

Με δύο ξεχωριστές συναυλίες συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (21 & 22 Σεπτεμβρίου) το Φεστιβάλ Πόλης του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Το Σάββατο προγραμματίζεται η συναυλία αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα, ενώ το βράδυ της Κυριακής θα γίνει η συναυλία της Νίνας Μαζάνη.

«100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ»

Πάρκο Ασυρμάτου στις 21:00

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου τιμά τον Μίμη Πλέσσα για τη πολύτιμη προσφορά του στη μουσική και στον πολιτισμό με μία μεγάλη συναυλία με την ορχήστρα “Μίμης  Πλέσσας”.

Τραγουδούν:  Δημήτρης Μπάσης, Ελένη Πέτα, Σπύρος Κλείσσας

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες, ο Μίμης Πλέσσας, με βαθιά γνώση της ιστορίας της μουσικής, με σημαντικό, μεγάλο και πολυεπίπεδο έργο που έχει βραβευθεί δεκάδες φορές εντός και εκτός Ελλάδας, συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, το 2024! Παρόν και δημιουργικός πάντα, επιμελείται μια σειρά πολύ σημαντικών αφιερωμάτων στα τραγούδια και στα έργα του σε όλη τη χώρα! Ένα πρόγραμμα που περιέχει τραγούδια που είναι στη βιωμένη μνήμη μας, τα αγαπούν όλες οι γενιές ακροατών και έχουν συνοδεύσει σημαντικές στιγμές της ζωής μας!

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Νίνα Μαζάνη «Νύχτα Μαγική»

Πλατεία Άρη Βελουχιώτη στις 21:00

Μια πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιός, που έχει ήδη βρεθεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών, θα τραγουδήσει πολλές μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες με το δικό της, μοναδικό τρόπο ερμηνείας και την ιδιαίτερη φωνή της. Ελάτε να δώσουμε “ΦΩΣ” στην αγάπη και να γίνουμε μια μεγάλη μουσική παρέα χαρίζοντας χαμόγελα και χαρά σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Πιάνο: Μάριος Καραμπότης

Κρουστά: Νίκος Μαραζιώτης

Κιθάρα: Πέτρος Σπιθουράκης

Συγκέντρωση τροφίμων για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

Υπενθυμίζουμε, ότι σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πόλης γίνονται δεκτές προσφορές πολιτών σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης που αποτελούν πολύτιμη συνδρομή προς τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας, οι  οποίες φροντίζουν καθημερινά για τις ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας!

Related posts

Τι αντηλιακό προσώπου να επιλέξετε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας

xristiana

Πασχαλινό Μπαζάρ Της ΕΛΕΠΑΠ Στον Βόλο

xristiana

“Astroparty 2022”, τη μεγάλη γιορτή της επιστήμης για όλους!

xristiana