ΖώδιαΚεντρική

Αυτά τα 3 ζώδια μπορούν να χαλαρώσουν – Το σύμπαν τα ευνοεί


16\9/2024

Η έκλειψη σελήνης θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου στους Ιχθύες και θα φέρει αλλαγές και αναταράξεις στην καθημερινότητα όλων.

Μπορεί σε ένα γενικότερο πλαίσιο να υπάρχει μια ειρηνική διάθεση, αλλά όπως συμβαίνει κάθε φορά έτσι και αυτή, το χάος δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του.

Ωστόσο, παρά την ένταση που ενδέχεται να υπάρξει, στο τέλος της ημέρας όλα θα έχουν συμβεί για καλό.

Τρία από τα ζώδια του κύκλου, μάλιστα, δεν πρέπει να έχουν κανένα άγχος γι’ αυτή τη σεληνιακή έκλειψη του φθινοπώρου, καθώς επηρεάζονται ελάχιστα.

Αναμφισβήτητα, ανήκουν στους τυχερούς που όχι μόνο θα παραμείνουν ανενόχλητοι από την επίδρασή τους, αλλά θα ευνοηθούν πολύ σε κάθε επίπεδο.

Λέων

Ο Λέων θα διαπιστώσει πως αυτή τη σεληνιακή έκλειψη είναι πολύ εύκολο να τη διαχειριστεί. Αυτό το ταξίδι που ξεκινάει, τον φέρνει σε επαφή με τις βαθύτερες σκέψεις, ανησυχίες, φόβους, τα οποία, όμως, θα καταφέρει να διαχειριστεί με μαεστρία, ώστε να λειτουργήσουν υπέρ του. Μπορεί αυτή η διαδικασία να φαίνεται έντονη, ωστόσο θα ωφελήσει τον Λέοντα, φέρνοντας πιο κοντά στον εαυτό του και ξεκαθαρίζοντας τις ανάγκες του. Δώσε στον εαυτό σου χώρο να εκφράσει τα συναισθήματά του και σταμάτα να κρύβεσαι. Τώρα είναι η ευκαιρία σου για αλλαγές.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα έχει το κεφάλι του ήσυχο σε αυτή τη σεληνιακή έκλειψη, καθώς η ενέργειά της δεν θα τον αγγίξει. Αυτό το ζώδιο θα βρει τον τρόπο να διαχειριστεί ανατροπές και μικρά αναπάντεχα γεγονότα, τα οποία του δίνουν πάτημα να εκφράσει τα συναισθήματά του και να θέσει όρια. Στάσου απέναντι από τους επικριτές του, απάντησε στα λόγια του και μια νέα και πολύ δημιουργική ημέρα θα ξημερώσει στη ζωή σου. Οι πλανητικές αλλαγές σας δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας, το οποίο πρέπει να απολαύσετε.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να βρίσκεται κοντά στους Ιχθύες, ωστόσο η ενέργεια της έκλειψης δεν τον αγγίζει ιδιαίτερα. Αν και υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσει ορισμένες οικονομικές δυσκολίες στην πραγματικότητα δεν θα τον επηρεάσουν ουσιαστικά. Η φθινοπωρινή έκλειψη θα δώσει φως σε ένα νέο μονοπάτι γεμάτο ευκαιρίες και εξελίξεις σε κάθε επίπεδο ζωής. Καλό θα ήταν, λοιπόν, αυτή την περίοδο να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία.

Πηγήhttps://jenny.gr

Related posts

Ημερίδα «Ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας στην εποχή της πανδημίας»

xristiana

Ζώδια σήμερα (31/05): Διάφορες καταστάσεις δημιουργούνται σήμερα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

xristiana

Συνέδριο Σύγχρονο Σύστημα Υγείας Με Επίκεντρο Τον Άνθρωπο

xristiana