ΚεντρικήΚοινωνικά

Γαστρονομική εκδήλωση του δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ

9/9/2024

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης με το αρμόδιο Τμήμα Τουρισμού διοργανώνουν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο γεύσεις και αρώματα.

Η εκδήλωση «Κοκτέιλ και ελληνική παράδοση: Ένα Ταξίδι στις Γεύσεις της Πατρίδας μας» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στο περίπτερο του Δήμου στην ΔΕΘ (υπαίθριος χώρος C08 – stand 09, απέναντι από τον Πύργο του ΟΤΕ).

Το κοινό μπορεί να ανακαλύψει τον πλούσιο κόσμο των ελληνικών ποτών μέσα από δημιουργικά κοκτέιλ με άρωμα Θεσσαλονίκης.

Στο ειδικά διαμορφωμένο σε μπαρ αυτοκινούμενο της εταιρείας Vantage, οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν μοναδικές συνταγές που συνδυάζουν παραδοσιακά ελληνικά ποτά, όπως το κρασί και το τσίπουρο, με φρέσκα, εποχιακά υλικά και πρωτότυπες τεχνικές.

Ο executive bartender και εκπαιδευτής του τομέα Τουρισμού της Σχολής ανώτερης επαγγελματικής κατάρτισης Δέλτα 360ο Ιωάννης Λεπίδας με τους σπουδαστές του, θα αποκαλύψουν τα μυστικά των κοκτέιλ και θα ξεναγήσουν το κοινό στον συναρπαστικό κόσμο της mixology.

Παράλληλα όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια ποικιλία από κοκτέιλ που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα, ανακαλύπτοντας νέες και συναρπαστικές γεύσεις.

Πηγή: https://thesstoday.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΕΟΦ: Ανακαλεί γνωστό αντιαλγικό σκεύασμα με οφθαλμικές σταγόνες

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 12/3

xristiana

Ομάδα δρομέων της Συζωής στον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

xristiana