23/7/2024
Υλικά
- 320 γρ. πολτό μήλου
- 80 γρ. κακάο
- 2 αυγά
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- Σιρόπι καραμέλας
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον πολτό και το κακάο με ένα σύρμα. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τα αυγά. Μόλις το μείγμα σου ομογενοποιηθεί ανακατεύουμε το μπέικιν πάουντερ.
Βήμα 2ο
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε το μείγμα μας. Το σκεπάζουμε ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα στους 180°C για 20 λεπτά. Γαρνίρουμε με σιρόπι καραμέλας και σερβίρουμε.
Πηγή: https://www.vita.gr