17/9/2023
Υλικά
225 γρ μαύρη σοκολάτα 72% κακάο115 γρ. βούτυρο
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά περίπου.Για να καταλάβουμε πότε είναι έτοιμο το κέικ, κάνουμε το τεστ οδοντογλυφίδας, θεωρώντας ότι πρέπει να είναι απαλό και υγρό (η οδοντογλυφίδα δεν πρέπει να βγαίνει τελείως στεγνή αλλά θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν το κέικ είναι αρκετά σφιχτό). Αφήστε το κέικ να κρυώσει και πασπαλίσετε με πικρό κακάο.
Πηγή: https://jenny.gr