ΚεντρικήΚοινωνικά

Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών Στη Θεσσαλονίκη

21/5/2023

Η Σχολή Υγείας του Aegean College Θεσσαλονίκης διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες & Εθελοντισμός» την Πέμπτη25 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00 στον Πολυχώρο WE(3ης Σεπτεμβρίου 3, έναντι ΔΕΘ) με εισηγητή τον κο. Στέφανο Πορτσέλη, Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Διασώστης, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο 2311 256 619.

Οι πρώτες βοήθειες είναι η σειρά των ενεργειών που εφαρμόζουμε στον πάσχοντα, ώστε να διατηρηθεί στη ζωή και να αποτρέψουμε περαιτέρω βλάβες. Αυτή η βοήθεια, είναι η πρώτη και καθοριστική αντιμετώπιση, έως ότου έρθει εξειδικευμένη βοήθειας από Επαγγελματία Υγείας.

Οι συμμετέχοντες, θα ενημερωθούν για ένα ευρύ φάσμα Πρώτων Βοηθειών που θα κληθούν να παράσχουν τουλάχιστον για μία φορά στη ζωή τους.

Σημείωση: Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Σημαντική πρόοδος των σχολείων μας στην ανακύκλωση υπολειμμάτων τροφών μέσω Καφέ κάδου Featured

xristiana

Φράντζα: 5 στιλ που επιστρέφουν δυνατά το 2025

xristiana

Για ποιον λόγο πρέπει να σταματήσετε να «τρώτε» τα νύχια σας

xristiana