ΚεντρικήΚοινωνικά

Το 1ο Διαδραστικό Μαθητικό Συνέδριο έρχεται στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

30/4/2023

Το 1ο διαδραστικό μαθητικό συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και φέτος έχει θέμα: «Δύναμη μου η φωνή μου…σπάω τον κύκλο της βίας».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μαρία-Έλενα» και θα διαρκέσει από τις 09:00 έως και τις 16:00. Σε αυτό θα μιλήσουν μαθητές, καθηγητές, ειδικοί ψυχολόγοι, εκπαιδευτές και πολλοί άλλοι.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε σχετικά με το συνέδριο: «Προσδοκούμε το Συνέδριο αυτό να αποτελέσει δυναμική αφετηρία και να καθιερωθεί ως θεσμός πλέον στην πόλη μας. Στόχος του καινοτόμου αυτού διαδραστικού συνεδρίου είναι να είναι πρωταγωνιστές οι ίδιοι οι μαθητές».

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Το βιβλίο ταξιδεύει στο Άλσος Περιστερίου

xristiana

Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Βαμβακόφυτο Σερρών και Άγιο Βλάση Τρίπολης

xristiana

Προσβάσιμες και φιλικές στα ΑμεΑ 17 σχολικές μονάδες του Δήμου Ελασσόνας

xristiana