ΚεντρικήΠεριβάλλον

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

6/4/2023

Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς, τις πρώτες πρωινές ώρες, μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από τις προμεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 17 βαθμούς και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ημερίδα ενημέρωσης εκπαιδευτικών και γονέων με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

xristiana

Tο Ετήσιο Παζάρι Του Συλλόγου “Ευ Ζω Με Τον Καρκίνο”

xristiana

Spring Glow μακιγιάζ: 5 διάσημοι makeup artists αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για λαμπερό δέρμα

xristiana