ΚεντρικήΚοινωνικά

Δωρεάν Σεμινάριο Αυτοάμυνας Και Αυτοπροστασίας

25/3/2023

Είναι η τέταρτη μιας σειράς δράσεων οι οποίες πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Δήμος Γλυφάδας (Κέντρο Κοινότητας) διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας, με αφορμή την έκρυθμη αύξηση των περιστατικών έμφυλης βίας.

Υπολογίζεται ότι μια στις τρεις γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία. Θα πρέπει, λοιπόν, να είναι εφοδιασμένη με δεξιότητες οι οποίες θα τη βοηθήσουν να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε αντίξοες συνθήκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τον σκοπό αυτό έχει το σεμινάριο αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας, το οποίο συντονίζει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά. Θα πραγματοποιηθεί στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας (Αγίας Τριάδος 9) τη Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 18.00 έως 21.00 από τον προπονητή Γιώργου Αποστόλου.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας στην ακόλουθη φόρμα:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScYAMV7Pt5…/viewform…

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας 210 9647021 (εσ.1).

Υπεύθυνoι επικοινωνίας:
Ευφροσύνη Κυρίτση και Ανδρέας Νικολέτος

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Συνταγή για καριόκες από μελομακάρονα που περίσσεψαν

xristiana

Το «Παρά θιν’ αλός» επιστρέφει στην Καλαμαριά: Η Τέχνη ξαναζωντανεύει δίπλα στη θάλασσα

xristiana

Πρόσκληση Εκδήλωσης «Άνοια & Οικογένεια – Πως Συμπεριφερόμαστε Στους Ανθρώπους Με Άνοια» (ΑΚΤΙΟΣ)

xristiana