ΚεντρικήΚοινωνικά

”Τι Μπορώ Να Γίνω Όταν Μεγαλώσω”- Κύκλος Βιωματικών Εργαστηρίων Επαγγελματικού Προσανατολισμού Από Το Δήμο Χανίων Σε Μαθητές

12/3/2023

Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει για πρώτη φορά κύκλο βιωματικών εργαστηρίων για την ανάδειξη των κλίσεων, των ενδιαφερόντων και των ταλέντων μαθητών και των μαθητριών ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων.

Είκοσι (20) διαφορετικά βιωματικά εργαστήρια, με τίτλο: «Τι μπορώ να γίνω όταν μεγαλώσω», θα πραγματοποιηθούν σε 5 διαφορετικά κτήρια του Δήμου Χανίων για περίπου 900 μαθητές ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, από τις 9:00 έως τις 13:00, σε 5 σημεία της πόλης παράλληλα: στο Δημαρχείο Χανίων, στο Γιαλί Τζαμί, στην Πύλη Σαμπιονάρα, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ-Μεγάλο Αρσενάλι).

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Δεν γίνεται μόνο ο Ποπάυ δυνατός από το σπανάκι αλλά και τα παιδιά

xristiana

Συναυλία με την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Γιώργιο Πολυχρονιάδη από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας

xristiana

Ιούνιος με ξηρασία και ελάχιστες βροχές – Δεν έβρεξε καθόλου στο κέντρο της Αθήνας

xristiana