News ΑΜΕΑΚεντρική

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Αγώνες Ειδικής Φυσικής Αγωγής (ΑμεΑ) στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

25/1/2023

Η διοργάνωση θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του αθλητικού θεσμού «WillPower Games» που έχει καθιερώσει ο  γνωστός εκπαιδευτικός οργανισμός.

Με γνώμονα την υποστήριξη δράσεων με κοινωνικό αποτύπωμα, την προαγωγή του Εθελοντισμού, αλλά και την ανάδειξη της σημασίας του Αθλητισμού στα ΑμεΑ, οι Τομείς Προπονητικής & Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ διοργανώνουν Αγώνες Ειδικής Φυσικής Αγωγής, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και ώρες 10.00-14.00, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ), στο πλαίσιο του αθλητικού θεσμού του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας, «WillPower Games».

Οι αγώνες -οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν με στόχο την ενίσχυση της σύνδεσης Αθλητισμού & Εκπαίδευσης, που αποτελεί διαχρονικά μεγάλη πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Ομίλου ΞΥΝΗ- λαμβάνουν χώρα με την υποστήριξη του Σ.Ε.Φ. και της Προέδρου του Διοικητικού του Συμβουλίου, κας. Χριστίνας Τσιλιγκίρη.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης -την οποία έχουν αναλάβει να στηρίξουν εθελοντικά οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, τόσο σε επίπεδο προπόνησης, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης των συμμετεχόντων αθλητών- θα διεξαχθούν 2 αγώνες:

  • Goalball, μεταξύ του αθλητικού σωματείου ΙΩΝΑΣ (IONAS GCκαι της ομάδας σπουδαστών Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
  • Καλαθοσφαίριση με αμαξίδια, μεταξύ της ομάδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α.)

Πηγή: https://www.iapopsi.gr

Related posts

Πώς θα πετύχεις το ανάποδο cat eye μακιγιάζ ματιών

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Για Τη Φλόγα Από Την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού

xristiana

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΓΟ 4 ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ. ΟΠΣ 5011444 (Ε.Π. «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020»)

xristiana