ΚεντρικήΚοινωνικά

Κάλεσμα Σε Εθελοντική Αιμοδοσία Από Την ΆΝΑΣΣΑ

21/8/2022

Από τις μικρές μέχρι τις πολύωρες επεμβάσεις, από την αιμοκάθαρση μέχρι τη μεσογειακή αναιμία, από τη χορήγηση λευκών αιμοσφαιρίων μέχρι τα τροχαία ατυχήματα, παντού χρειαζόμαστε μονάδες αίματος.

Πρέπει να έχουμε συναίσθηση της ευθύνης – ατομικής και κοινωνικής για τα αποθέματα αίματος της χώρας, του τόπου μας, των αναγκών μας. Και οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες….

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι μονάδες αίματος που απαιτούνται καθημερινά, δεν μπορούν να παραχθούν με οποιονδήποτε τρόπο, παρά μόνο να ληφθούν μέσω αιμοδοσίας.

Γι’ αυτό η ΆΝΑΣΣΑ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας “Η Αλληλεγγύη” καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24-8-2022 από 9.00 έως 13.00 έξω από την Κλινική ΆΝΑΣΣΑ, Βερναρδάκη 13 στο Βόλο.

Πηγή: https://www.taxydromos.gr

Related posts

Brazil nuts: Μπορούν οι ξηροί καρποί Βραζιλίας να σε απαλλάξουν από τα σπυράκια & την ακμή στο πρόσωπο;

xristiana

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές – Έως τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

xristiana

Τι είναι το σαμπουάν αποτοξίνωσης; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

xristiana