ΚεντρικήΚοινωνικά

Δήμος Ωραιοκάστρου: Διενέργεια Δωρεάν Rapid Tests Για Πεζούς

21/7/2022

Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς στον Δήμο Ωραιοκάστρου πρωινές και απογευματινές ώρες.

Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν την Δευτέρα, 18 Ιουλίου, από τη 1 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα, την Τετάρτη, 20 Ιουλίου, από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι και την Παρασκευή, 22 Ιουλίου, από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Handelsblatt: Η Ελλάδα επιτυγχάνει τους ενεργειακούς στόχους της Ευρώπης

xristiana

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αλίμου: Από τον ζωγράφο του Μακρυγιάννη στο σήμερα

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana